MENÜ

Paris Saint Germain'den Beşiktaş'a! Transferde Fernando Santos ısrarı

Ara transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Beşiktaş, bonservisi Fransa Lig 1 devi Paris Saint Germain'de bulunan yıldız futbolcuyu listesine aldığı kaydedildi. Öte yandan yeni teknik direktör Fernando Santos'un bu transferde etkili rol oynayabildiği ifade edildi.

Paris Saint Germain'den Beşiktaş'a! Transferde Fernando Santos ısrarı

Ara transfer sezonunu Jonas Svensson ile kadrosunu güçlendirerek başlayan Beşiktaş, rotayı Fransa'ya çevirdi. Siyah-beyazlı ekip, bonservisi Paris Saint Germain'de bulunan yıldız futbolcuyu listesine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

İLK TRANSFER AÇIKLANDI

Beşiktaş, Ocak ayının ilk transferini yaptı. Siyah-beyazlılar, Adana Demirspor'dan ayrılan İsveçli sağ bek Jonas Svensson'u kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, 2023-24 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında Norveçli defans oyuncusu Jonas Svensson ile sözleşme imzalamıştır. Jonas Svensson’a Beşiktaş ailesine hoş geldin der, şanlı formamızla üstün başarılar dileriz."

Paris Saint Germainden Beşiktaşa Transferde Fernando Santos ısrarı

PSG'DEN BEŞİKTAŞ'A

Foot Mercato'nun haberine göre; Paris Saint Germain'de bonservisi bulunan Renato Sanches için Beşiktaş'ın kiralama planı üzerinde durduğu öğrenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un transferde etkili olabileceği kaydedildi. 26 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş'a sıcak bakabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

PERFORMANSI

Paris Saint Germain'in Renato Sanches'in bonservisiyle ayrılmasına da sıcak baktığı vurgulandı. Renato Sanches bu sezon Roma'da 9 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Renato Sanches'in Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Portekizli orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Paris Saint Germainden Beşiktaşa Transferde Fernando Santos ısrarı

KARİYERİ

Benfica altyapısında yetişen Renato Sanches daha sonra Bayern Münih, Swansea City, Lille ve Paris Saint Germain'de forma giydi. Portekiz Milli Takımı'nda 32 müsabakada oynayan Renato Sanches, 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Paris Saint Germainden Beşiktaşa Transferde Fernando Santos ısrarı

 

YORUM YAZ