MENÜ

(ÖZET) Sabah FK-Beşiktaş maç sonucu: 3-3

Beşiktaş, depremzede çocuklar için başlatılan, 'Bırakmam Seni Türkiyem' yardım kampanyası kapsamında Azerbaycan ekibi Sabah FK ile özel maça çıktı. Tofiq Bahramov Stadı'nda oynanan karşılaşmada dostluk kazandı. 6 gol izlediğimiz maç 3-3 sona erdi.

(ÖZET) Sabah FK-Beşiktaş maç sonucu: 3-3

Beşiktaş, 6 Şubat günü ülkemizi yasa boğan deprem felaketlerinin ardından ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın aydınlık yarınlara kavuşması için başlatılan, “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında Azerbaycan ekiplerinden Sabah FK ile dostluk maçında karşılaştı. Azerbaycan'da harika bir şekilde karşılanan Siyah-Beyazlılar, Tofiq Bahramov Stadı'nda dolu tribünler önünde zorlu bir maça çıktı.

Haberin Devamı

Sabah maça 2-0 önde başladı!

Karşılaşmaya Sabah FK çok hızlı başladı. 3'te Oleksii Kashchuk fileleri sarstı, 5'te Ukraynalı yıldız bir kez daha sahneye çıktı ve maç adeta 2-0'la başladı. 24'te Umut Meraş farkı 1'e indirdi, 42'de Joy Lance Mickels penaltı atışında Mert Günok'u geçemedi ve 44'te Umut bir kez daha kaleci Yusif İmanov'u avlayınca takımlar soyunma odasına 2-2'lik beraberlikle gitti.

Volkovi skoru belirledi

İkinci yarıda as isimlerini sahaya süren Kara Kartal 63'te Cenk Tosun'un penaltısıyla mücadelede ilk kez öne geçse de sevinci kısa sürdü. 70'te Davit Volkovi, Ersin Destanoğlu'nun hatasında ağları havalandırarak maçın skorunu belirledi: 3-3.

Bir millet iki devlet

Beşiktaş'ın Sabah'a konuk olduğu karşılaşmada tribünlerde de dostluk mesajları verildi. Kale arkası tribününde Türk ve Azerbaycan bayrağının yer aldığı dev pankart asıldı. Pankartın üstünde 'Bir millet, iki devlet' mesajı da yer aldı.

Haberin Devamı

Bilet gelirleri depremzedelere

Öte yandan karşılaşmanın bilet gelirleri depremzedeler için bağışlandı. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Azerbaycan ile Türkiye takımları arasında dostluk maçları oynanmaya devam ediyor. Daha önce Karabağ ile Galatasaray karşılaşmış ve mücadelenin bilet gelirleri depremzedeler için bağışlanmıştı. Sabah'ın Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada da bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlandı.

Karabağ'ın ardında ikinci

Azerbaycan Premier Lig’de iyi bir sezon geçiren Sabah FK, lider Karabağ’ın ardından ligde 2. sırada bulunurken, Beşiktaş ise Süper Lig’de şampiyonluk yarışının içinde yer alıyor.

(ÖZET) Sabah FK-Beşiktaş maç sonucu: 3-3

Sabah FK-Beşiktaş 11'ler:

Sabah FK: İmanov, Letic, Seydiyev, İrasabal, Ba, İsayev, Da Silva, Camalov, Kaşuk, Mikels, Apeh

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Welinton, Umut, Berkay, Kerem, Maxim, Onur, Muleka, Semih

Şenol Güneş'ten yabancı kuralı yorumu

SABAH FK: 3 (3' Kashchuk - 5' Kashchuk - 70' Volkovi)

*Mickels kazanılan penaltıda Mert Günok'u geçemedi

BEŞİKTAŞ: 3 (24' Umut Meraş - 44' Umut Meraş - 63' Cenk Tosun)

YORUM YAZ