MENÜ

(ÖZET) Kartal iyi başladı, kötü bitirdi! Beşiktaş-Pendikspor: 1-1

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor'u ağırladı. Maça oldukça tempolu başlayan Kartal, Amir'in ortasında Colley'in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçerken Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'in performansı özellikle ilk yarıda alkış aldı. Ancak, dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde Pendikspor kazandığı penaltıyı Romero'yla değerlendirdi ve skoru 1-1'e getirdi. Maç da bu skorla bitti. Beşiktaş, iyi başladığı mücadeleyi kötü bitirdi. Bu maça dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) Kartal iyi başladı, kötü bitirdi! Beşiktaş-Pendikspor: 1-1

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor'u ağırladı. Fatih Karagümrük deplasmanından 3 puanla dönen Kara Kartal, taraftarı önünde kazanıp seri yakalamak istiyordu. İlk hafta Hatayspor'a 5-1 kaybeden ve ağır bir mağlubiyet alan Osman Özköylü'lü Pendik ise zorlu deplasmanda sürpriz peşindeydi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

(ÖZET) Kartal iyi başladı, kötü bitirdi Beşiktaş-Pendikspor: 1-1

İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTTİ 

Beşiktaş, seyircisinin de desteğiyle maça son derece iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son dakikalardaki penaltı golüne engel olamadı ve kendi sahasında beklemediği 2 puan kaybetti. Kartal, rüyasını kabusa dönüştürmüş oldu. 

Beşiktaş-Pendikspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Salih, Amir, Gedson, Onur, Muleka, Aboubakar

Pendikspor: Erdem, Nuno, Rassoul, Welinton, Serkan, İbrahim, Gökcan, Vukovic, Halil, Diaby, Eze

CANLI ANLATIM

1' MAÇ BAŞLADI | Hakem Kadir Sağlam düdüğünü çaldı ve maç başladı.

9' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Masuaku, orta şut karışımı bir vuruş yaptı, ancak kalecinin de müdahalesiyle top kornere çıktı.

12' GOL! Amir'in kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Colley, iyi bir kafa vuruşuyla skoru 1-0'a getirdi.

Haberin Devamı

23' Gedson Fernenades yine topu ayağına aldı ve harika hareketlerle kalabalığın içinde çalımlar attı, fakat vuruşunda top savunmaya çarparak kornere çıktı.

37' İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain ısımaya başlarken Siyah-Beyazlı taraftarlardan büyük bir ilgi gördü.

Mücadelede ilk yarı sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

49' Pendikspor'un ceza sahası yayına yakın bir bölgesinde kullandığı serbest vuruşta Romero'nun vuruşu üstte auta gitti.

58' TEHLİKE | Mert'in uzun topuyla sol kanatta topla buluşan Muleka, içeriye doğru ortasını yaptı. Aboubakar, vuruşunu yaptı, ancak Erdem topu güçlükle çeldi.

70' Alex Oxlade-Chamberlain'in vuruşunda top kaleci Erdem'de kaldı.

77' GOL İPTAL | Masuaku'nun kullandığı kornerde topa yine iyi yükselen Colley skoru 2-0 yaptı. Ancak, daha sonra hakem, yardımcısının talimatına uyarak topun dışarıdan oyun alanına döndüğü kanaatine vardı ve gol iptal oldu.

90+4 GOL | Pendikspor, Romero'nun penaltıdan attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı. 

Beşiktaş ile Pendikspor arasındaki maç, 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

 

YORUM YAZ