MENÜ

(ÖZET) Kartal için tatsız gece! Beşiktaş - Kasımpaşa maç sonucu 1-3

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, seyircisi önünde oynayacağı maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyordu ancak kritik maç Kartal için hüsranla sonuçlandı. Kasımpaşa, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek kritik bir galibiyet aldı. Beşiktaş, evinde oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Kasımpaşa maçına dair tüm detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

(ÖZET) Kartal için tatsız gece! Beşiktaş - Kasımpaşa maç sonucu 1-3

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında kozlarını paylaştı. Müsabaka Tüpraş Stadyumu'nda oynanırken zorlu maçta Arda Kardeşler düdük çaldı. Yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay üstlendi. Kartal, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Haberin Devamı

BEŞİNCİ SIRADA KALDI! 

Beşiktaş, Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu ve 1996'dan bu yana Süper Lig'de ilk kez bir sezonda üst üste 3 iç saha maçını kaybetti. Beşiktaş, aldığı bu mağlubiyetin ardından 29 puanda kaldı ve ligde beşinci sırada yer aldı. Mücadeleden 3 puanla ayrılan Kasımpaşa ise puanını 26'ya yükseltti ve 8. sıraya çıktı.

MAÇTAN BÖLÜMLER 

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

10' Ceza sahası dışı sağ çaprazından Fall'un indirdiği topa gelişine vuruşunu yapan Aytaç Kara'nın şutu kalenin üstünden dışarı gitti. Kasımpaşa adına tehlikeli bir pozisyondu. 

26' Beşiktaş'ın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Hadziahmetovic'in vuruşunda top direkt kaleye yöneldi ancak yandan auta çıktı. 

34' TEHLİKE! Soldan gelişen Kasımpaşa atağında ceza sahası dışına çıkan topa gelişine Gökhan Gül nefis bir vuruş yaptı, Mert Günok harika çıkardı ve topu kornere gönderdi. 

Haberin Devamı

(ÖZET) Kartal için tatsız gece Beşiktaş - Kasımpaşa maç sonucu 1-3

41' GOL! Kasımpaşa'da Da Costa, ceza sahası sol dışında topla buluştu. Topu sağına doğru çeken Costa, Mert Günok'uk sol üstünden topu ağlarla buluşturarak harika bir gol kaydetti. 

45+2' GOL! Rashica'nın soldan çalımlarla getirdiği topla ceza sahası altıpasında buluşan Semih Kılıçsoy, dar açıdan topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ın beraberlik golünü attı. Şimdi skor 1-1. 

(ÖZET) Kartal için tatsız gece Beşiktaş - Kasımpaşa maç sonucu 1-3

Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI! 

52' Beşiktaş'ta Hadziahmetovic'in sol taraftan yaptığı ortayı Kasımpaşalı futbolcular karşıladı. 

72' Siyah-Beyazlı ekibin yıldızı Rashica'nın soldan getirdiği topu Kasımpaşa savunması kornere attı. 

ART ARDA GOLLER!

81' GOL! Kasımpaşa'nın soldan geliştirdiği ortaya iyi yükselen Da Costa, hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü attı ve Beşiktaş deplasmanında takımını 2-1 öne geçirdi. 

(ÖZET) Kartal için tatsız gece Beşiktaş - Kasımpaşa maç sonucu 1-3

83' GOL! Da Costa bir kez daha sahneye çıktı ve Kasımpaşa 3 dakikada bulduğu iki golle Beşiktaş deplasmanında 3-1'lk üstünlüğü yakaladı. 

MAÇ BİTTİ! 

Kasımpaşa, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. 

(ÖZET) Kartal için tatsız gece Beşiktaş - Kasımpaşa maç sonucu 1-3

YORUM YAZ