MENÜ

(ÖZET) Beşiktaş-Atletico Madrid maç sonucu: 2-0

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park’ta Diego Simeone'li İspanyol devi Atletico Madrid’i ağırladı. Tüm geliri depremden etkilenen 11 şehirdeki vatandaşlarımıza aktarılacak olan anlamlı maçı Siyah-Beyazlılar kazandı. Yıldızların kapışmasında Kara Kartal'a galibiyeti getiren golleri Gedson Fernandes ve Kevin N'Koudou kaydetti.

(ÖZET) Beşiktaş-Atletico Madrid maç sonucu: 2-0

Türkiye’de 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri için iki dev kulüp bir araya geldi. İspanyol ekibi Atletico Madrid ve Beşiktaş, “Together for Türkiye” (Türkiye için hep birlikte) adıyla depremzedelere destek amacıyla bu akşam dostluk maçına çıktı. Elde edilecek bilet, yayın, sponsorluk dahil tüm gelirlerin deprem bölgesine bağışlanacağı anlamlı maçı Kara Kartal kazandı.

Haberin Devamı

Simeone herkese şans verdi

Siyah-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Gedson Fernandes ve 88'de Kevin N'Koudou attı. 30. dakikada da Atletico Madrid'li Axel Witsel'in kafa vuruşu direkten döndü. 65. dakikada da İspanyol ekibinin efsane hocası Diego Simeone kalecisi Grbic dışındaki 10 oyuncuyu değiştirdi. Bu dakikada Antoine Griezmann, Alvaro Morata, Yannick Carrasco ve Koke gibi yıldızlar oyuna dahil oldu. Beşiktaş'ta da Semih Kılıçsoy ve Berkay Vardar gibi gençler 72 dakika sahada kaldı.

N'Koudou şansı iyi değerlendirdi

Şenol Güneş'in kadro dışı bıraktığı Kamerunlu oyuncu, Atletico maçında şans buldu. Yıldız futbolcu 84'te oyuna girdi ve sadece 3 dakika sonra fileleri sarsmayı başardı. Tecrübeli futbolcu ligin kalan bölümünde forma yarışını bırakmayacağını gösterdi.

Haberin Devamı

CANLI ANLATIM

1' İlk düdük çaldı, maç başladı.

(ÖZET) Beşiktaş-Atletico Madrid maç sonucu: 2-0

GOL!

25' Ghezzal'ın ara pasında topla buluşan Gedson Fernandes ceza alanı içinde fileleri sarstı. Beşiktaş özel maçta 1-0 önde.

DİREK!

30' Correira sol kanattan korneri kullandı, Witsel kafayı vurdu top direkten oyun alanına döndü.

GOL!

88' Atletico savunmasının hatasında N'Koudou araya girdi, kaleciyi geçti, açısını kaybetse de Kamerunlu yıldız sağına çekip çok sert vurdu ve farkı 2'ye çıkarttı: 2-0.

Mücadele sona erdi.

(ÖZET) Beşiktaş-Atletico Madrid maç sonucu: 2-0

Witsel: Yardım etmeye geldik

Mücadelenin ardından İspanyol ekibinin başarılı oyuncusu Axel Witsel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Witsel, “Uzakta da olsa bunun ne kadar zor olduğunu, ne kadar büyük bir facia olduğunu biliyoruz. O insanlara yardım etmeye geldik. Sonuç önemli değildi. Önemli olan bu faciadan zarar gören insanlara yardım etmekti. Buraya Borussia Dortmund ile gelmiştim. O maçtaki atmosfer çok daha çılgındı. Stat daha doluydu. Bugün de Beşiktaş taraftarının coşkulu tarafını gördüm. Burada oynamak her zaman keyif verici” ifadelerini kullandı.

De Paul: Beşiktaş büyük bir kulüp

Arjantinli futbolcusu De Paul da depremden etkilenenler için burada olduklarını ifade ederek, “Herkes için zor zamanlar. Destek için buradayız. Atletico Madrid olarak buraya gelip üzerimize düşeni yapıp destek vermeye geldik. Beşiktaş, büyük bir kulüp ve ateşli taraftarı olduğunu biliyoruz. Bugünkü amacımız yardım etmekti. Türk futbolculardan Arda Turan’ı tanıyorum. Burada oynadı, iyi işler çıkardı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Atletico Madrid maçı ilk 11'leri

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Saiss, Umut, Berkay, Maxim, Gedson, Ghezzal, Muleka, Semih

Atletico Madrid: Grbic, Doherty, Witsel, Marco, Reguilon, Kondogbia, Lemar, Barrios, Saul, Correa, Carlos Martin

 

 

YORUM YAZ