MENÜ

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Siyah-Beyazlılar oldukça kötü bir performans gösterirken tam 10 eksiği bulunan Adana Demirspor, sahadan 4-2 galip ayrıldı. Adana Demirspor'un gollerini Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan atarken Beşiktaş'ın gollerini Aboubakar ve Rashica attı. A.Demirspor'da Yusuf Erdoğan'ın bir topu da son dakikalarda direkten döndü.

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

Beşiktaş, Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor'a konuk oldu. Trabzonspor ve Club Brugge karşısında alınan sonuçları 2-1'lik Kayserispor zaferiyle unutan Şenol Güneş yönetimindeki Kara Kartal, zorlu deplasmandan 4-2 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Adana Demirspor-Beşiktaş maçı başladı.

6. dakikada ilk tehlikeli atak Adana Demirspor'dan geldi. Yusuf Sarı'nın ceza sahasının sağından yapmış olduğu vuruş direğin dibinden auta gitti.

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

BELHANDA TAKIMIIN ÖNE GEÇİRDİ

8. dakikada Adana Demirspor önde baskıyla topu kaptı ve Belhanda ile topu buluşturdu. Belhanda'nın ceza sahasından kaleci Mert'in sağına doğru yerden yapmış olduğu vuruş ağlarla buluştu: 1-0

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

ADANA'DAN 2. GOL!

Adana Demirspor kendi sahasından uzun topla çıktı. Topu kontrol eden Mbaye Niang, ceza sahası dışından bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

MERT GÜNOK MAÇA DEVAM EDEMEDİ

28. dakikada Beşiktaş ve Milli Takım'ın başarılı kalecisi Mert Günok sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Mert'in yerine yaklaşık 1 yıl aradan sonra Ersin kaleye geçti.

Haberin Devamı

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

BEŞİKTAŞ ETKİLİ GELDİ

45+1. dakikada gelişen Beşiktaş atağında uzun topta Aboubakar topu sol kanattaki Masuaku'ya gönderdi. Kaleci Vedat'ın kalesinden ayrıldığını gören Masuaku ceza sahasına ortaladı, Cenk'in boş kaleye vuruşu auta gitti.

İlk yarı sona erdi.

Adana Demirspor - Beşiktaş maçı (VİDEO)

İkinci yarıya iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. Adana Demirspor'da baş dönmesi sebebiyle oyundan çıkan ve hastaneye götürülen Belhanda yerine Yusuf Erdoğan girerken, Beşiktaş'ta Chamberlain yerine Rashica oyuna girdi.

51. dakikada Beşiktaş'ta Aboubakar'ın uzak mesafeden şutu farklı şekilde auta çıktı.

FARK 3'E ÇIKTI!

59. dakikada kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa vuran Emre Akbaba skoru 3-0'a getiren golü attı.

65. dakikada Beşiktaş'ta Rosier ve Ghezzal oyundan çıkarken Muleka ve Onur oyuna girdi.

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

ERSİN NET POZİSYONU KURTARDI!

74. dakikada orta saha mücadelesinde Adana Demirspor topu kaptı ve Yusuf Sarı kaleye doğru yöneldi. Yusuf'un şutunu kaleci Ersin kurtardı!

YUSUF ERDOĞAN'LA FARK 4 OLDU

75. dakikada Adana Demirspor bir kez daha atağa çıktı. Nani'nin pasında sol kanattan ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan çaprazdan yaptığı vuruşla skoru 4-0'a getirdi.

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

ABOUBAKAR'DAN KLAS GOL

78'de Adana Demirspor'da kaleci Vedat'ın uzaklaştırmak istediği top Aboubakar'a çarptı ve ceza sahasına yöneldi. Dar açıdan Aboubakar'ın klas şutu ağlarla buluştu : 4-1

Haberin Devamı

ÖZET | Adana Demirspor-Beşiktaş maç sonucu: 4-2

RASHİCA İLE FARK 2'YE DÜŞTÜ

88. dakikada Cenk Tosun ceza sahası içinde topu kontrol etti ve arkadaşı Rashica'yı gördü. Rashica'nın ceza sahası yayından sert şutu ağlarla buluştu ve skor4-2 oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olması ve Adana Demirspor, erteleme maçında Beşiktaş'ı sahasında 4-2 mağlup etmeyi başardı.

 

Adana Demirspor-Beşiktaş 11'ler:

Adana Demirspor: Vedat, Svensson, Gravillon, Semih, Abdurrahim, Dorukhan, Emre Akbaba, Belhanda, Nani, Yusuf Sarı, Mbaye Niang

Beşiktaş: Mert, Masuaku, Colley, Necip, Rosier, Salih, Amir, Chamberlain, Cenk Tosun, Ghezzal, Aboubakar

Gedson ve Rebic riske edilmedi

Beşiktaş’ta 5 oyuncu yok Kara Kartal, Adana Demirspor’la oynayacağı mücadelesinde statü gereği 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Demirspor maçının oynanması gereken günde kulübün oyuncu tescil listesinde yer almayan son transferler; Eric Bailly, Gökhan İnler ve Tayfur Bingöl, Adana Demirspor’la oynanacak erteleme mücadelesinde yerini alamayacak. Öte yandan sakatlıktan yeni kurtulan Gedson ve Rebic de riske edilmedi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor’da 10 eksik var

Süper Lig’de geçen hafta Kasımpaşa’ya konuk olan Adana Demirspor’da 3 isim maçta kırmızı kart görmüştü. Ligde erteleme maçında bugün Beşiktaş’la karşılaşacak olan Adana ekibinde statü gereği o günden önce kadroda olmayan isimler de dahil toplam 10 isim forma giyemeyecek. Demirspor’da Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören; Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli ve Ertaç Özbir Siyah-Beyazlılar’a karşı oynayamayacak. Bunun yanı sıra Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş da maçta forma giyemeyecek.

Ertaç Özbir yok, kale Vedat Karakuş'a emanet

Demirspor’da bugünkü Beşiktaş mücadelesi öncesinde Ertaç Özbir’in yokluğunda erteleme maçının ardından lisansı çıkarılan yeni transfer Shahrudin Muhammedaliyev forma giyemeyecek. Goran Karacic de TFF listesine dahil edilmediği için kaleyi henüz resmi maçlarda forma giyemeyen Vedat Karakuş koruyacak. 25 yaşındaki kaleci, takımının en son 7 Haziran’daki Ankaragücü mücadelesinde görev yapmıştı.

Şenol Güneş'ten öz eleştiri: Utanç verici!
YORUM YAZ