MENÜ

ÖZEL | Beşiktaş'ta Fırat Fidan'dan Yakup Arda Kılıç yorumu!

Beşiktaş Futbol Altyapı Sorumlusu Fırat Fidan, 18 yaşındaki Yakup Arda Kılıç’ın Gaziantep FK maçındaki performansından büyük mutluluk duyduklarını bildirdi, “Akademi takımlarımızda hem karakterli hem de yetenekli oyuncuları tercih ediyoruz. Yakup Arda bu profilde bir genç” dedi.

ÖZEL | Beşiktaş'ta Fırat Fidan'dan Yakup Arda Kılıç yorumu!

Beşiktaş’ın Gaziantep FK’yı 2-0 yendiği maçta sakatlanan Rachid Ghezzal’ın yerine 21. dakikada oyuna dahil olan 18 yaşındaki genç yetenek Yakup Arda Kılıç futboluyla alkış topladı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübün Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Yakup Arda’nın performansından büyük mutluluk duyduklarını aktardı.

ÖZEL | Beşiktaşta Fırat Fidandan Yakup Arda Kılıç yorumu

Milliyet’e konuşan Fidan, “Yakup Arda 2015’ten bu yana özkaynak sistemimizde yer alan bir oyuncu. Sağ ve sol kanatta oynuyor. Akademi takımlarımızda hem karakterli hem de yetenekli oyuncuları tercih ediyoruz. Yakup Arda bu profilde bir genç. Oynadıkça daha iyi olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Fırat Fidan, Yakup Arda Kılıç’ın yanı sıra Gaziantep FK maçının kadrosunda yer alan bir diğer genç yetenek Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun U-19 Akademi takımı teknik sorumlusu Serdar Topraktepe tarafından Burak Yılmaz’a tavsiye edildiğini bildirdi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Beşiktaşta Fırat Fidandan Yakup Arda Kılıç yorumu

Siyah-beyazlı yönetici, “Hocalarımız zaten sürekli iletişim halindeler. Serdar hoca iki genç için Burak Yılmaz’a olumlu bilgiler verdi. Burak hoca da Yakup Arda’ya hiç çekinmeden forma şansı tanıdı. Böyle bir maçta verdiği şans için Burak hocaya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fırat Fidan, U-14 yaş grubundan itibaren akademi takımlarını Fulya’dan Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne taşımak istediklerini sözlerine ekledi.

ÖZEL | Beşiktaşta Fırat Fidandan Yakup Arda Kılıç yorumu

"EN BÜYÜK TEŞEKKÜR HOCAMA"

Yakup Arda Kılıç, Gaziantep FK maçında A takım forması giyerek ilk hayalini gerçekleştirdiğini vurguladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan genç yetenek, “Altyapısından yetiştiğim, içinde büyüdüğüm Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’ne girdiğim andan itibaren en büyük hayalim taraftarımızın önünde şanlı formamızla sahne almaktı. Ne mutlu ki en büyük hayalimi gerçekleştirmemin yanı sıra takım olarak da galibiyetle taçlandırabildik. Bu hayal uğruna yanımda olan başta ailem olmak üzere tüm özkaynak hocalarıma, tesis emekçisi abi ve ablalarıma teşekkür ederim. Teşekkürlerin en büyüğü ise tabii ki bana bu şansı veren Burak hocama. Şimdi daha başında olduğum hedeflerim uğruna daha da sıkı çalışma vakti” ifadelerini kullandı.

ÖZEL | Beşiktaşta Fırat Fidandan Yakup Arda Kılıç yorumu

YORUM YAZ