MENÜ

Önder Karaveli'nin yeni takımı belli oldu! Beşiktaş'tan, Amatör Lig'e...

Sergen Yalçın sonrası ve Valerien Ismael öncesi 2021-2022 sezonunda Kara Kartal'ı çalıştıran Önder Karaveli'nin yeni takımı belli oldu. 49 yaşındaki hoca, Bölgesel Amatör Lig'in iddialı ekibiyle anlaşmaya vardı.

Önder Karaveli'nin yeni takımı belli oldu! Beşiktaş'tan, Amatör Lig'e...

2021-2022 sezonunda Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrasında altyapıda çalışırken bir anda kendisini A takımda teknik direktör olarak bulan Önder Karaveli'nin söz konusu macerası çok uzun sürmemişti. Siyah-Beyazlılar'ın başında 18 maça çıkan tecrübeli hoca alınan başarısız sonuçlar sonrasında görevinden ayrılmış ve yerine Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael getirilmişti.

Haberin Devamı

Önder Karavelinin yeni takımı belli oldu Beşiktaştan, Amatör Lige...

Adana ve Aksaray'ı da çalıştırdı

Efendi kişiliği ve edebi sözleriyle dikkat çeken ve kalplere giren Önder hoca daha sonrasında TFF 1.Lig'de Adanaspor ve 2.Lig ekibi 68 Aksaray Belediyespor'u çalıştırmıştı. Önder Karaveli'nin yeni takımı da belli oldu.

Şampiyonluk mücadelesi veriyor

Ajansspor'un haberine göre; 49 yaşındaki teknik adam, bir dönem Süper Lig'de fırtınalar estiren ancak ekonomik sebeplerden dolayı Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen ve şu anda orada şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor'la anlaşmaya vardı.

Gaziantep FK - Beşiktaş maçı (VİDEO)

Önder Karavelinin yeni takımı belli oldu Beşiktaştan, Amatör Lige...

YORUM YAZ