MENÜ

Olay Sergen Yalçın iddiası ! Resmi açıklama geldi

Adı uzun süredir Beşiktaş'la da anılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli olduğu iddia edilmişti. Süper Lig ekibiyle 1.5 yıllık anlaşmaya varan şampiyon hocanın yakın zamanda resmi imza atması bekleniyordu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Olay Sergen Yalçın iddiası ! Resmi açıklama geldi

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından adı gündeme gelen Sergen Yalçın, son olarak Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası akıllara gelmişti. Hatayspor maçı sonrası Feyyaz Uçar, ' Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor' ifadesini kullanmıştı. Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli olduğu iddia edildi. Mavi Şimşekler'in Başkanı Murat Sancak'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR'LA ANLAŞTI İDDİALARI

Beşiktaş ile yaşadığı şampiyonluğun ardından siyah-beyazlı kulüpten ayrılan ve adı yine Kartal ile anılan Sergen Yalçın'ın, yeni adresi Adana Demirspor olduğu iddia edilmişti. 51 yaşındaki deneyimli teknik adam için Beşiktaş cephesinden "Görüşmedik ama görüşürsek anlaşırız" açıklaması gelirken Sergen Yalçın ise mavi-lacivertli kulüp ile masaya oturduğu iddia edildi. Patrick Kluivert sonrası arayıştaki Adana Demirspor, takımı Sergen Yalçın'a emanet etmek için dün İstanbul'da bir araya geldiği ve 1.5 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi.  51 yaşındaki çalıştırıcı, Kartal'ı 2020-21 sezonunda hem lig hem de Türkiye Kupası'nda zafere taşıyarak duble zafer yaşadı.

Haberin Devamı

Olay Sergen Yalçın iddiası  Resmi açıklama geldi

MURAT SANCAK'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Bu gelişmelerin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından Sergen Yalçın iddialarına cevap verdi. Sancak, anlaşma olduğu haberinin altına "Yalan" ifadesini kullandı.

Tümer Metin'den Sergen Yalçın açıklaması: Şimdi aynı fikirde değil!

BELHANDA İLE YOLLAR AYRILDI

Galatasaray maçından sonra eleştiri oklarının hedefi olan Faslı futbolcu ile ilgili dün resmi açıklama geldi. Belhanda ile yollar resmen ayrıldı. Açıklamada, 'Her şey için teşekkürler Belhanda. Profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Süper Lig ve Avrupa serüvenimiz boyunca göstermiş olduğu mücadeleden dolayı Younes Belhanda'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.' ifadeleri kullanıldı.

Olay Sergen Yalçın iddiası  Resmi açıklama geldi

KEVİN RODRİGUES DE RESMEN GİTTİ

Adana Demirspor'un geçtiğimiz sezonun başında İspanyol ekibi Real Sociedad'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Kevin Rodrigues ile ayrılık gerçekleşti. Mavi Şimşekler, Kevin Rodrigues'in 30 Haziran 2025'te bitecek olan sözleşmesini feshetti. Mavi Şimşekler'den yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcumuz Kevin Rodrigues ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Rodrigues'e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Olay Sergen Yalçın iddiası  Resmi açıklama geldi

NDİAYE'NİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR

Haberin Devamı

Adana Demirspor'da geçtiğimiz seznun başında Yunan ekibi Aris Selanik'ten bedelsiz olarak kadroya katılan 33 yaşındaki Sengalli futbolcu Badou Ndiaye'nin de sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedilecek. Taraflar arasında resmi yazışmalar başladı.

Olay Sergen Yalçın iddiası  Resmi açıklama geldi

Olay Sergen Yalçın iddiası  Resmi açıklama geldi

YORUM YAZ