MENÜ

Nihat Kahveci'den Beşiktaş'a Sergen Yalçın çağrısı

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden ve yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Gaziantep FK karşılaşmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci'den Beşiktaş'a Sergen Yalçın çağrısı

Trendyol Süper Süper Lig'de Beşiktaş'ın Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı NutSpor kanalında yorumculuk yapan eski milli futbolcu Nihat Kahveci değerlendirdi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

"Şaşırtıcı şekilde coşkulu bir taraftar gördük"

Beşiktaş’ın 2-0’lık galibiyetini değerlendiren Kahveci, taraftarların Başkan Ahmet Nur Çebi’ye olan protestosunu değerlendirdi ve “Bugün Beşiktaş taraftarı “Yönetim istifa” dedi ama şaşırtıcı bir biçimde coşkulu bir taraftar gördük bugün” dedi.

"Gaziantep iyi oynadı"

Gaziantep FK’nın maçın ilk 15 dakikasında baskılı oynadığını söyleyen yorumcu, “Maçın ilk 15 dakikasında Gaziantep çok iyi oynadı daha sonra Beşiktaş ipleri eline aldı” ifadelerini kullandı.

"Bu oyun Beşiktaş için yetmez"

Beşiktaş’ın galibiyetine rağmen oyununun yetersiz olduğuna değinen Nihat Kahveci, “Beşiktaş dibe batmıştı ama bugün böyle ufak bir nefes aldı. Ayrıca bu oyun yine yetmez Beşiktaş için” diye konuştu.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Beşiktaşa Sergen Yalçın çağrısı

"Beşiktaş'ın kamusal sıkıntıları var"

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı için bu hafta özel forma ile çıkan Beşiktaş’ın, maça kadar resmi açıklama gelmemesi hakkında demeçlerde bulunan eski milli futbolcu, “Beşiktaş’ın kamusal yapısında da sıkıntı var. Sen nasıl 100’üncü yıl formasının giyilip giyilmeyeceğini maç anına kadar belli etmezsin” dedi.

"Beşiktaş'taki sakatlıklar normal değil"

Nihat Kahveci, Ghezzal’ın ilk yarıda sakatlanması hakkında “Ghezzal sakatlandı, Bailly’nin de sakatlanıp çıktığı haberleri var. Beşiktaş’taki sakatlıklar normal değil. Yeni ekip geldi ama Beşiktaş’ta sakatlıklar devam ediyor” şeklinde konuştu.

"Maç bitsin mi desen bitsin derlerdi"

Beşiktaşlı futbolcuların sahadaki vücut dilini değerlendiren Kahveci “Maç 1-0’ken, Salih’in golü sonrası Beşiktaşlı oyunculara ‘Maç bitsin mi?’ diye sorsalar bitsin derler” dedi.

"Bence Rosier de ıslıklansın"

Onur Bulut’un taraftarlar tarafından ıslıklanması hakkında yorum yapan Nihat Kahveci, “Onur Bulut bugün ıslıklandı… Eğer Onur ıslıklanıyorsa, Rosier’de ıslıklansın” ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveciden Beşiktaşa Sergen Yalçın çağrısı

"Bence Ahmet Nur Çebi aday olmamalı"

Nihat Kahveci, Ahmet Nur Çebi’nin olası adaylığı hakkında “Ahmet Nur Çebi bence aday olmamalı. Çünkü bu kaosun terse döneceğini düşünmüyorum. Dönmesi için inanılmaz bir şey olması lazım” diye konuştu.

Haberin Devamı

"Sergen Yalçın aura'dır"

Beşiktaşlı taraftarların Sergen Yalçın’ı istemesi üzerine Kahveci, “Taraftar Sergen Yalçın’ı ister. Çünkü Sergen hoca 13 kişiyle şampiyon yaptı. Sergen Yalçın ismi aura’dır. Beşiktaş, Sergen Yalçın sonrası hiçte iyiye gitmedi” dedi.

Nihat Kahveciden Beşiktaşa Sergen Yalçın çağrısı

YORUM YAZ