MENÜ

Nihat Kahveci'den Beşiktaş yorumu: Şampiyonlar Ligi benzetmesi

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Heyecan dolu maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci'den Beşiktaş yorumu: Şampiyonlar Ligi benzetmesi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlılar deplasmandan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, oynanan müsabakayı TRT Spor'da yorumladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın geri dönüşünü değerlendiren Nihat Kahveci, "Adana Demirspor'un golü de bulduktan sonra oynadığı oyunla bu oyunu çeviremez Beşiktaş dedirtti gerçekten. Beşiktaş canı yanmadan harekete geçmiyor. Trabzon'dan keşke gol yeseydik diyorlardır mesela. Maça giremediler o maçta" dedi.

Nihat Kahveciden Beşiktaş yorumu: Şampiyonlar Ligi benzetmesi

Siyah-beyazlıların berabere kaldığı maçlar hakkında konuşan Kahveci, "Galatasaray'ın 4, Fenerbahçe'nin 5, Beşiktaş'ın 8 beraberliği var. Beşiktaş çok berabere kaldığı için bu kadar geriye düştü. Alanya ve Antalya maçları mesela benim aklıma gelenler" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki etkisini değerlendiren eski futbolcu, "Şenol hoca geldikten sonra 22 maçta 16 galibiyet. Ortalama 2,36. Bu ortalama seni şampiyon bile yapar. Başarılıyken bile Şenol hoca mütevazı davranıyor. Şenol hocanın Milli Takım'da aldığı başarılar sonrası aldığı eleştirileri düşünüyor büyük ihtimalle" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Beşiktaş yorumu: Şampiyonlar Ligi benzetmesi

Maçın ilk yarısı hakkında konuşan Nihat Kahveci, "Şenol hoca ilk yarıdaki oyundan mutlu değildir. Başarılı olmaktaki en büyük kriter budur bence, 4-1 kazanırken bile eksiklerini görmektir. Çünkü her zaman yenik durumdayken böyle maç çeviremezsin" dedi.

Beşiktaş ile Şenol Güneş'in arasındaki uyumluluğu değerlendiren Kahveci, "Beşiktaşlı taraftarlar bu kadro korunursa, takviyeler yaparsa çok iyi olur diyorlardır. Şenol hocayla Beşiktaş'ın uyumu inanılmaz. Şampiyonlar Ligi'nde bile yenilgisiz gruptan çıkan bir havaya bürünüyor" sözlerini sarf etti.

Gedson Fernandes hakkında konuşan eski futbolcu, "Gedson'un bugüne kadar herşeyi yapıp gol ve asist sayısını da tamamlasa zaten bambaşka bir oyuncu olur diyorduk bugün harika bir gol attı. Kalesinde duvar ören Mert'i yine gördük. Yusuf'un şutunu inanılmaz çıkardı" ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveciden Beşiktaş yorumu: Şampiyonlar Ligi benzetmesi

Cenk Tosun'un performansını değerlendiren Nihat Kahveci, "Beşiktaş'ın omurgası da taş gibi Galatasaray gibi. Cenk inanılmaz özverili oynuyor. Kaçırdığı goller çok olsa bile eleştirmiyoruz çünkü çok mücadele ediyor" dedi.

Aboubakar'ı yorumlayan Kahveci, "Aboubakar çok oyunun içinde mi diye düşünmeye başladığımızda golünü atıyor. Penaltı atışı da bugün üst seviyedeydi. Son ana kadar bekleyip vuruşunu yaptı" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Beşiktaş yorumu: Şampiyonlar Ligi benzetmesi

Taraftarlar hakkında konuşan eski futbolcu, "Beşiktaş taraftarı için her şey yolunda görünüyor. Gol yedikten sonra takımın durumu, her türlü golü atabilecek oyuncuların varlığı taraftarı da rahatlatıyor" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'u tebrik eden Nihat Kahveci, "Adana Demirspor'u tebrik ediyorum çok iyi oynadılar bu sezon. Bu sezon ilk kez yenilmelerine rağmen. Bugün de iyi oynadılar aslında ama Beşiktaş çok formdaydı ve rakibine o şansı vermedi" açıklamalarını kullandı.

Nihat Kahveciden Beşiktaş yorumu: Şampiyonlar Ligi benzetmesi

YORUM YAZ