MENÜ

Necati Ateş Kasımpaşa - Beşiktaş maçında o ismi işaret etti! "Büyük transfer yapabilir"

Beşiktaş'ın Kasımpaşa deplasmanından 5-2 galip ayrıldığı müsabakayı Necati Ateş değerlendirdi. Eski futbolcu ve antrenör, siyah-beyazlıların yıldızıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Necati Ateş Kasımpaşa - Beşiktaş maçında o ismi işaret etti! "Büyük transfer yapabilir"

Spor Toto Süper Lig'in 37'nci haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanından 5-2 üstün ayrıldı. Siyah-beyazlıların farklı galibiyetini Necati Ateş yorumladı. Necati Ateş, Beşiktaş'ın 3 puanı hanesine yazdırdığı mücadelenin ardından çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

NİHAT KAHVECİ DİKKAT ÇEKTİ! "HEYKELİ DİKİLSİN"

Beşiktaş'ın haklı bir galibiyet aldığını belirten eski futbolcu, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, sadece bu maçtan dolayı değil, sezonun ikinci yarısındaki performansından dolayı asıl tebrik ediyorum. Kasımpaşa karşısında hak ederek, mücadele ederek galibiyet elde ettiler" diye konuştu.

Şenol Güneş'in sezon başında göreve gelmemesi nedeniyle siyah-beyazlılarda kurmayların pişman olduğunu dile getiren Necati Ateş, "Başkan dahil 'keşke Şenol hocayla başlasaydık' diyordur. Ne yaptı hoca? Önce içeriden çok önemli transferler yaptı. Mert, Cenk ve Redmond. Üçünden en önemlisiydi Mert'ti. Sonra Redmond'a kendini göster dedi ve performansı aldı. Cenk de aynı şekilde" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ta yeni transferlerin etkisinden bahseden eski futbolcu, "Amir ve Aboubakar gelince başka bir şey oldu. Onur'un gelmesi Rosier'in performansını ikiye katladı. Masuaku için de bunu söyleyebiliriz. Masuaku da dahil herkes hocanın gelişiyle çok iyi oynamaya başladı" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın gelecek sezon şampiyonluğun en önemli adayları arasında yer aldığını dile getiren Necati Ateş, "Gedson kaleye yakın oynamaya başlayınca neler olduğunu görüyoruz. Gelecek sezon Beşiktaş şampiyonluğun en önemli adaylarından olacak. Gidecekler kalacaklar belli olacak, sonra 1-2 transferle bu takım çok daha iyi yere gelecektir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın rakiplerine göre daha avantajlı olduğun vurgulayan eski antrenör, "Fenerbahçe'de kim gelecek kim gidecek belli değil, hoca da oyuncu da. Galatasaray'da Icardi kalacak mı? Rashica kalacak mı? Nelsson ve Sacha satılacak mı? Bunlardan altta kalmayacak isimlerle görüşüyorlardır ama bu performansı verecek kişiler gelmezse sıkıntı yaşarsın ama Beşiktaş'ta her şey belli" diye konuştu.

YAZARLARDAN DİKKAT ÇEKEN GÜNEŞ YAZISI!

Gedson Fernandes'in ligin en iyi futbolcuları arasında olduğunu dile getiren Necati Ateş şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş'ın yeni sezona nasıl başlayacağı belli. Takım ruhunu yakaladılar. Bana göre ligin üç tane en iyi oyuncusu kim dersen birisi Gedson'dur. Kendisiyle çalıştığım için yeteneklerini biliyorum. Türkiye'de uzun yıllar kalıp büyük transfer yapabilir."

Haberin Devamı

Necati Ateş, Beşiktaş'ın gelecek sezona odaklanması gerektiğini belirtti ve şu şekilde sözlerini tamamladı: "Problemlerden uzak kalıp yeni sezonu düşünmeleri gerekiyor. Bence bu puan hesabından, UEFA başvurusundan uzak durmaları gerekiyor çünkü gelecek sezon daha önemli."

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

YORUM YAZ