MENÜ

Nathan Redmond transferinde Beşiktaş'tan flaş hamle!

Premier Lig’den talipleri bulunması sebebiyle kafası karışan İngiliz oyuncuya, maddi anlamda en yüksek teklif Beşiktaş’tan... Yönetim, Nathan Redmond'a astronomik bir ücret vererek ikna etmeye çalışacak. İngiliz yıldızın Beşiktaş konusundaki kararını verdiği bildiriliyor. İşte detaylar...

Nathan Redmond transferinde Beşiktaş'tan flaş hamle!

Beşiktaş yönetiminden Nathan Redmond'un 1.5 milyon Euro’luk maaşına ek olarak flaş bir hamle yaptığı ve İngiliz yıldızın, Beşiktaş konusunda kararını verdiği ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER OLMUŞTU

28 yaşındaki futbolcu devre arasında katıldığı Valladolid ile 19 maça çıkıp 8 gol 3 asistlik katkı sağlamıştı. Süper Lig'de 3 sezon Beşiktaş forması giyen Larin, önceki sezonun başında sözleşmesi sona ermiş ve Belçika ekibi Club Brugge'un yolunu tutmuştu.

Nathan Redmond transferinde Beşiktaştan flaş hamle

RESMEN AÇIKLANDI

Geçtiğimiz İspanya La Liga'da küme düşen takımlarından biri olan Real Valladolid, kiralık futbolcusu Cyle Larin'in bonservisinin aldığını resmen açıkladı.

BABASININ İSTEĞİ ŞAŞIRTTI!

ADADAN 1 MİLYON EURO 

Deneyimli oyuncuya Ada’dan gelen önerilerin, 1 milyon Euro seviyesinde olduğu kaydedildi. Beşiktaş’ın teklif ettiğinin daha yüksek seviyede olması sebebiyle Redmond’ın, bir süre daha bekleyip ardından geleceğini şekillendireceği belirtildi. Beşiktaş Yönetimi’nin de oyuncuyla yola devam konusunda pozitif olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Nathan Redmond transferinde Beşiktaştan flaş hamle

YÖNETİMDEN FLAŞ HAMLE

Kara Kartal’ın geçen sezon başında İngiliz ekibi Southampton’dan kadrosuna kattığı Nathan Redmond’la 1 senelik sözleşme yapılmıştı. Beşiktaş formasıyla 28 karşılaşmada süre alıp 6’şar gol ve asistlik performans ortaya koyan 29 yaşındaki hücumcu, geleceğiyle ilgili olarak henüz karar vermedi.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ 

Şu anda boşta bulunan İngiliz forvet, Beşiktaş’ın maaşını 1.5 milyon Euro’dan 1.8 milyon Euro’ya yükseltmesi önerisine olumlu bakıyor. Ancak İngiltere Premier Lig’den de teklifler alan başarılı futbolcu, henüz transfer döneminin başında olunması sebebiyle acele etmek istemiyor. Ailesinin, Premier Lig’i seçmesi yönünde baskı yaptığı Jamaika asıllı yıldız futbolcunun geleceğinin, ay başında belli olması planlanıyor.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Nathan Redmond transferinde Beşiktaştan flaş hamle

YORUM YAZ