MENÜ

Nathan Redmond Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı

Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifi yaptığı İngiliz oyuncu Nathan Redmond kararını sosyal medyadan açıkladı. İşte detaylar...

Nathan Redmond Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı

Beşiktaş'ın İngiliz yıldızı Nathan Redmond, siyah - beyazlılarda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Yıldız oyuncu takımdan ayrıldığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon başında siyah - beyazlılara transfer olan ve Şenol Güneş'in gelişinin ardından performasını artıran 29 yaşındaki oyuncu gösterdiği performansla dikkatleri çekmişti.

'GÜZEL BEŞİKTAŞ TARAFTARINA...'

Beşiktaş ile olan bir yıllık sözleşmesi sona eren Redmond, bir süredir siyah beyazlılardan gelen kontrat yenileme teklifini değerlendiriyordu. Yıldız oyuncu bugün yaptığı paylaşımla Beşiktaş'a veda etti.

Nathan Redmond Beşiktaştan ayrıldığını açıkladı

Kendisine ait Instagram hesabından 'Güzel Beşiktaş taraftarına...' diye başlayan mesajında şu ifadeleri kullandı.

"Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda - zor dönemlerde de harika dönemlerde de - siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız!

Haberin Devamı

Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım.

Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum.

Bu bir elveda değil, bu bir “görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

29 MAÇTA 6 GOL - 6 ASİST

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 29 maça çıkan Redmond, 6 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

Nathan Redmond Beşiktaştan ayrıldığını açıkladı

YORUM YAZ