MENÜ

Mircea Lucescu'dan şoke eden Beşiktaş sözleri: Bu kadroyla...

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta daha önce teklif yapılan isimlerden biri de Mirca Lucescu olmuştu. 78 yaşındaki deneyimli teknik adam siyah-beyazlıların teklifini neden reddetmediğini açıklarken şoke eden ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Mircea Lucescu'dan şoke eden Beşiktaş sözleri: Bu kadroyla...

Sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan, ancak gelen kötü sonuçların ardından Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'dan sonra yeni yönetimle beraber Fernando Santos'a emanet edilen Beşiktaş'ta daha önce ismi gündeme gelen isimlerden biri de Mircea Lucescu olmuştu.

Haberin Devamı

Yüzüncü yılda Beşiktaş ile efsanevi bir şampiyonluk yaşayan Rumen teknik adam, İtalyan basınına yaptığı açıklamada siyah-beyazlıların son tekifini neden reddettiğini açıkladı.

Mircea Lucescudan şoke eden Beşiktaş sözleri: Bu kadroyla...

İKİ SÜPER LİG DEVİNİ DE ŞAMPİYON YAPTI

2000 yılında Galatasaray'ın başına geçen tecrübeli teknik adam, Real Madrid karşısında Süper Kupa zaferi ve Süper Lig'de üçüncü yıldızı takarak büyük bir etki bırakmıştı. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş'ın başına geçen Lucescu, siyah-beyazlıları 100. yılında şampiyonluğa taşımıştı. Uzun yıllar Ukrayna'da görev yapan Lucescu bir dönem Türkiye Milli Takımı'nı da çalıştırmıştı.

BEŞİKTAŞ İÇİN ŞOKE EDEN SÖZLER

İtalyan basınına konuşan 78 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, kendisine yöneltilen 'Beşiktaş'ın teklifini neden reddettiniz?' şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

"Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedim. Zirvenin bu kadar puan gerisindeyken gidemezdim. Kurulan o kadroyla şampiyonluk kazanmayı nasıl düşünebilirsiniz?"

Mircea Lucescudan şoke eden Beşiktaş sözleri: Bu kadroyla...

BEŞİKTAŞ ZİRVENİN ÇOK GERİSİNDE KALDI

Trendyol Süper Lig tarihinin en çok şampiyon olan üçüncü takımı Beşiktaş ligde ilk kez liderin bu kadar gerisinde kaldı. 30. haftalar itibariyle siyah beyazlılar ile lider Galatasaray arasında 35, ikinci Fenerbahçe ile de 33 puan fark bulunuyor. Beşiktaş bugüne kadar aynı periyotta maksimum 26 puan geride kalırken 2005-06’da sezonu da 29 puan farkla bitirdi. Aranın daha da açılmaması için Kartal’ın 8 maçının tamamını kazanması ve 2 ezeli rakibinin kayıp yaşaması gerekiyor.

Tyler Adams, Guillermo Ochoa'yı bu füzeyle vurdu!

Mircea Lucescudan şoke eden Beşiktaş sözleri: Bu kadroyla...

YORUM YAZ