MENÜ

Mert Günok: Şenol Güneş'in gelişinden sonra taşlar yerine oturdu

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok, 3-0 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından konuştu, Şenol Güneş'in göreve gelişinden sonra taşların yerine oturduğunu dile getirdi.

Mert Günok: Şenol Güneş'in gelişinden sonra taşlar yerine oturdu

Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden ve 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş'ta Mert Günok, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Taraftarların kendilerine çok önemli bir destek verdiğini vurgulayan tecrübeli kaleci, Şenol Güneş'in göreve gelişinden sonra taşların yerine oturduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'TAŞLAR YERİNE OTURDU"

“Şenol hocamızın gelişinden sonra taşlar yerine oturdu. Benim ve takımın oyunu sahaya pozitif olarak yansımaya başladı. Son beş maçı kazanmamız da bunun göstergesi. Taraftarımız bize bugün çok büyük destek verdi. Tezahüratlarıyla bize arkamızda olduklarını hissettirdiler. Dele Alli’nin gol atmasına sevindim. Şampiyonluk yolunda herkese ihtiyacımız var. Bu sevincimiz umarım devam eder. Herkes ne kadar inançlı olduğunu gösterdi. Cenk’in ikinci yarıdaki golüyle skoru perçinledik.”

YORUM YAZ