MENÜ

Marsilya, Jean Onana transferini resmen açıkladı!

Marsilya, Beşiktaş'tan Jean Onana'yı kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Marsilya, Jean Onana transferini resmen açıkladı!

Fransa Lig 1 ekiplerinden Marsilya, Beşiktaş’tan Jean Onana’nın satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı. Yapılan açıklamada, sağlık kontrollerinin ardından oyuncu ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Jean Onana’nın 2023-24 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonuyla geçici transferi hususunda Marsilya kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Jean Onana’ya yeni kulübüne başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Beşiktaş, transferi KAP'a bildirdi. İşte siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklama:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Jean Emile Junior ONANA ONANA'nın 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda Olympique De Marseille kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Olympique De Marseille kulübünün 4.500.000 Avro tutarında satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti Olympique De Marseille kulübü tarafından karşılanacaktır"

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ KARNESİ

Jean Onana, Beşiktaş formasıyla bu sezon 10 maça çıktı. Kamerunlu orta saha bu süreçte 1 asist üretti. Beşiktaş, sezon başında Jean Onana'yı 4 milyon euro bedelle renklerine bağladı.

Marsilya, Jean Onana transferini resmen açıkladı

YORUM YAZ