MENÜ

Lucas Moura, Beşiktaş'a pahalı geldi

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Lucas Moura'nın ücreti yüksek gelirken, Siyah-Beyazlıların yıldızı Romain Saiss'a da İngiltere'den yine talip çıktı.

Lucas Moura, Beşiktaş'a pahalı geldi

Siyah-Beyazlılar, transfer döneminde bonservisi elinde olan oyunculara yönelmeye çalışırken, Lucas Moura da listedeki isimlerden biri. Tottenham'dan ayrılacak olan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu için masaya oturmaya hazırlanan Beşiktaş'ta ilk etapta yıllık ücreti problemi yaşanıyor. Senelik 4.5 milyon Euro'ya yakın bir rakam kazanan 30 yaşındaki futbolcunun, bu ücretten geri adım atmayacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

HEDEF ASLAN'IN ESKİ YILDIZI

Romain Saiss'a Ada'dan kanca

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın yıldızı Romain Saiss'ı isteyen Nottingham Forest, yeniden bu transfer için harekete geçti. İngiliz ekibinin, yaz sezonunda Siyah-Beyazlı ekibin kapısını çalacağı öğrenildi. Kara Kartal'ın ise Faslı stoperin satışından en az 5 milyon Euro kazanmayı hedeflediği bildirildi. 33 yaşındaki savunmacı sezon başında Wolves'ten bedelsiz bir şekilde Siyah-Beyazlılar'ın yolunu tutmuştu.

Lucas Moura, Beşiktaşa pahalı geldi

YORUM YAZ