MENÜ

(ÖZET) Kartal'a Kayseri'de Burak Yılmaz engeli! Kayserispor - Beşiktaş maç sonucu: 0-0

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Temponun yüksek olduğu mücadelede iki taraf da çok net pozisyonlardan yararlanamadı. Ernest Muci ve Al-Musrati gibi transferlerinin de sahaya çıktığı mücadelede Kayserispor ile Beşiktaş sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Kartal'ın deplasmandaki galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Kayserispor - Beşiktaş maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) Kartal'a Kayseri'de Burak Yılmaz engeli! Kayserispor - Beşiktaş maç sonucu: 0-0
Maç bitti!

Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Kayserispor çok tehlikeli geldi!

87. dakikada Beşiktaş ceza alanı içinde yaşanan karambolün ardından Arif, bir anda boş kaldı ve çok yakın mesafeden topu üstten auta gönderdi. 

Emrecan Terzi'den tehlikeli orta!

84. dakikada Beşiktaş'ta Emrecan Terzi sol kanattan topu kontrol etti ve içeriye doğru ortasını yaptı. Kaleye doğru giden top yandan auta çıktı.

Haberin Devamı
Cenk vurdu, Bilal kurtardı!

65. dakikada Beşiktaş'ta Cenk Tosun ceza sahası içinden vuruşunu yaptı, Bilal gole izin vermedi. Daha sonra ofsayt bayrağı kalktı.

Beşiktaş penaltı bekledi!

56. dakikada Beşiktaş Muci ile geldi. Kartal, yeni yıldızının yaptığı vuruşu Kayserispor savunmasına takıldı. Siyah-Beyazlı oyuncular penaltı beklerken Kadir Sağlam oyunu devam ettirdi. 

Cardoso'nun şutu direkte patladı!

51. dakikada Kayserispor sol kanattan Cardoso ile çok tehlikeli gelirken yaptığı vuruş Mert'in solundan geçip direkte patladı.

Haberin Devamı
İkinci yarı başladı!

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki mücadelede ikinci yarı başladı.

İlk yarı golsüz bitti

Kayserispor'un Beşiktaş'ı ağırladığı mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. 

Ernest Muci kaleyi yokladı!

42. dakikada Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Ernest Muci, ceza sahası dışından şansını denedi, ancak yine sonuç alamadı.

Haberin Devamı
Muci gole çok yaklaştı!

28. dakikada Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muci, sol taraftan Kayserispor ceza alanına girdi ve vuruşunu yaptı. Kaleci Bilal uzandı ve gole izin vermedi. 

Semih Kılıçsoy şansını denedi!

20. dakikada Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, ceza sahası dışından vuruşunu yaptı. Top üstten auta çıktı. 

Boa Morte'dan şut!

11. dakikada Kayserispor'da Boa Morte, sağ çaprazdan sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Top, Beşiktaş savunmasındaki Necip'e çarptı ve tehlike büyümedi. 

Haberin Devamı
Kayserispor'dan ilk tehlike!

4. dakikada Kayserispor'da Bourabia sol kanattan ortasını yaptı, Beşiktaş savunması topu karşıladı. 

Maç başladı

Kayserispor'un Beşiktaş'ı ağırladığı mücadelede ilk düdük geldi.

İki takımın ilk 11'leri belli oldu

Kayserispor: Bilal, Carole, Arif, Jeanvier, Gökhan, Bourabia, Mehmet Eray, Shukurov, Miguel Cardoso, Aylton, Nazon

Yedekler: Onurcan, Kolovetsios, Attamah, Hasan, Ackah, Karimi, Berat, Yiğit, Ramazan, Talha

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Worrall, Bakhtiyor, Amartey, Gedson, Muçi, Muleka, Cenk, Semih

Yedekler: Ersin, Tayyip Talha, Omar, Rebic, Demir Ege, Al Musrati, Mustafa Erhan, Aytuğ Batur, Umut, Serkan Emrecan

Haberin Devamı
Beşiktaş maç öncesi giyeceği formayı açıkladı
Canlı anlatım anbean haberimizde

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu maçta iki ekip de sahaya galibiyet için çıkıyor. Süper Lig'de 39 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş ile 28 puanla 13. sırada yer alan Kayserispor kozlarını paylaşacak. Kritik maçın canlı skor takibi ve detayları haberimizde...

MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Son 7 maçta puan vermedi
Kartal, Kayserispor ile Süper Lig’de karşılaştığı son 7 müsabakadan da galibiyetle ayrılarak rakibine puan vermedi. Kayserispor, rakibini en son 2019-2020 sezonunun 30. haftasında 3-1’lik skor ile mağlup etmişti. Söz konusu süreçte Siyah-Beyazlılar 17 gol kaydederken, kalesinde de 6 gol gördü. Beşiktaş’a karşı sahasında oynadığı son 3 müsabakadan da mağlup ayrılan Kayserispor, bu maçı kaybetmesi halinde, rakibine karşı sahasında en uzun seriyi yaşayacak.

 

 

 

 

Beşiktaş siyah forma ile çıkacak
Kayserispor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak.

12 Şubat Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı Kadir Sağlam yönetecek. 

Karşılaşmanın VAR ve AVAR hakemi belli oldu. Kayserispor-Beşiktaş maçının VAR Hakemi Özgür Yankaya olurken, AVAR hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu oldu.

Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
Kayserispor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Kadir Sağlam yönetecek. Kritik mücadele 12 Şubat Pazartesi günü 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar Fanatik.com.tr'de olacak...

Kayserispor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:
Kayserispor: Bilal, Kolovetsios, Carole, Ramazan, Hasan Ali, Arif, Kartal, Gökhan, Mehmet, Cardoso, Aylton.
Beşiktaş: Mert, Onur, Worrall, Colley, Zaynutdinov, Semih, Musrati, Gedson, Muci, Rebiç, Cenk.

Süper Lig'de 46. randevu

Beşiktaş ile Kayserispor, bugüne kadar Süper Lig’de 45 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş 27, Kayserispor 10 kez sahadan galip ayrılırken 8 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Siyah-Beyazlılar 74 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 43 gole engel olamadı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadele, Beşiktaş’ın 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kartal'da eksik çok

Beşiktaş Kulübü, Kayserispor maçı öncesinde eksikleri şu açıklamayla duyurdu: “Yapılan risk analizinde yaralanma açısından yüksek risk saptanan Milot Rashica ve sol uyluk iç adalesinde ödem olan Rachid Ghezzal ile sahaya dönüş süreçleri devam eden Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Jonas Svensson ve Yakup Arda Kılıç Mondihome Kayserispor maçı kadrosuna dahil edilmediler” denildi. Öte yandan uyluk iç adalesinde yırtık tespit edilen Tayfur Bingöl de 2 ay sahalardan uzak kalacak.

YORUM YAZ