MENÜ

(ÖZET) Beşiktaş - Konyaspor maçı sonucu: 2-0 | Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Yarı Finalde!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Beşiktaş 2-0'lık skorla kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

(ÖZET) Beşiktaş - Konyaspor maçı sonucu: 2-0 | Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Yarı Finalde!
Beşiktaş yarı finalde

Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Beşiktaş, Konyaspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçı Beşiktaş 2-0'lık skorla kazandı ve yarı finale yükseldi. Konyaspor ise kupadan elendi.

Beşiktaş'ın golleri 32'de Salih Uçan ve 58'de Cenk Tosun'dan geldi.

Beşiktaş yarı finalde, çeyrek finalde Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla eleyen Ankaragücü ile karşılaşacak.

Necip müthiş çıkardı

83. dakikada ceza sahasına giren Konyaspor'da Sambou vuruşunu yaptı, top savunmadan döndü. Daha sonra yakın mesafeden yapılan vuruşun ardından Necip meşin yuvarlağı kale çizgisinin yakınından çıkardı. 

Muçi'nin golü iptal edildi

74. dakikada Cenk Tosun'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Muçi sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Ancak pozisyonun ardından Cenk Tosun için ofsayt bayrağı kalktı.

Haberin Devamı
Soner vurdu, top yandan auta gitti

67. dakikada Konyaspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Cicaldau ortayı yaptı, ön direkte bulunan Soner'in kafa vuruşunda top yandan auta gitti.

Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı

58. dakikada Beşiktaş'ta Gedson Fernandes, sağ taraftan korneri kullandı. Topa iyi yükselen Cenk Tosun kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Savunmadan kritik müdahale

57. dakikada sol kanattan çalımla ceza sahasına giren Muçi yerden ortaladı, penaltı noktasında bulunan Rashic gelişine vurdu, savunmadan seken top kornere çıktı.

Haberin Devamı
İkinci yarı başladı

Mücadelenin ikinci yarısı başladı

İlk yarı sona erdi

Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Gol iptal edildi

45+3. dakikada Konyaspor'da Yunus Mallı'nın topu ağlara göndermesinin ardından ofsayt bayrağı kaldırıldı.

Haberin Devamı
Mert Günok hata yapmadı

36. dakikada Konyaspor hücumunda Muhammet Demir yakın mesafeden sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, kaleci Mert Günok topu kurtardı.

Son anda savunma araya girdi

Müsabakanın 34. dakikasında Semih Kılıçsoy ceza sahası içi sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, Konyaspor savunması topa son anda ayak koydu.

Gol perdesini Salih açtı

32. dakikada Salih Uçan attı, Beşiktaş öne geçti. Muçi'nin sert şutunu kaleci Deniz Ertaş çıkardı. Dönen topu takip eden Salih Uçan gelişine vurdu, meşin yuvarlak filelerle buluştu.

Haberin Devamı
Beşiktaş gole çok yaklaştı

23. dakikada sol kanatta topla buluşan Masuaku sol ayağıyla ortaladı, ön direğe hareketlenen Gedson Fernandes'in sol ayağıyla yaptığı gelişine vuruşun ardından top üstten auta gitti.

Top doğrudan auta gitti

19. dakikada Beşiktaş hücumunda sol kanatta topla buluşan Masuaku sol ayağıyla ortayı yaptı, herkesi aşan top doğrudan auta gitti.

Al-Musrati'nin şutu savunmadan sekti

2. dakikada Beşiktaş atağında Al-Musrati ceza sahası dışından gelişine sert vurdu, savunmadan seken top kornere çıktı.

Haberin Devamı
İlk düdük geldi

Maçın hakemi Ali Şansalan, müsabakanın ilk düdüğünü çaldı.

İlk 11'ler belli oldu

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Salih, Gedson, Rashica, Muci, Semih.

Konyaspor: Deniz, Cebrail, Damjanovic, Hadebe, Yasir, Soner, Cicaldau, Niangbo, Yunus Mallı, Oğulcan, Muhammet.

Konyaspor'un Dolmabahçe'de giyeceği forma
Beşiktaş'tan forma paylaşımı
SANTOS: 'SADECE KUPAYA ODAKLANALIM'

Dünkü idman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Fernando Santos’un, “Kupa öncelikli hedefimiz. Ligde üçüncülük ve prestij mücadelemizi veriyoruz. Önce kupada turu geçelim. Ligde oynayacağımız derbi maçı sonra gündeme alacağız. Sadece kupaya odaklanalım” diyerek takımını motive ettiği bildirildi.

HÜCUM TİMİNE GÜVEN VERİYOR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında Beşiktaş, bu akşam Tüpraş Stadyumu’nda Konyaspor’u ağırlayacak. Kara Kartal, bu mücadelede üst tur için formda hücum hattına güveniyor. Teknik direktör Fernando Santos; Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun ve Ernest Muci üçlüsünü kullanarak yarı final bileti almaya çalışacak.

SANTOS, OFANSİF VE BASKILI OYNATACAK

Beşiktaş’taki görev süresi boyunca oynattığı defansif futbol sebebiyle eleştirilerin hedefi olan Fernando Santos’un Konyaspor karşılaşmasından itibaren bu görüntüyü değiştirmeyi planladığı kaydedildi. Portekizli hocanın hem bu akşamki Konya hem de pazar günkü Galatasaray derbisinde Tüpraş Stadı’nda taraftarları önünde oynayacakları maçlarda ofansif ve baskılı bir taktik anlayışıyla takımını oynatacağı kaydedildi.

VAR hakemi belli oldu

Beşiktaş - Konyaspor maçının VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu oldu.

Konyaspor'dan maç günü paylaşımı
GEDSON SAHADA OLACAK 

Beşiktaş’ın ligde geçen hafta İstanbulspor’la oynadığı karşılaşmada sarı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşen Gedson Fernandes, bu akşam kupada görevinin başında olacak. Portekizli futbolcu, Ernest Muci ve Al Musrati arasındaki orta sahadaki bağ olacak.

Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
BEŞİKTAŞ'TA TÜM GÖZLER KUPADA 

Kara Kartal, bu hafta hem kupada hem de ligde birbirinden önemli 2 kritik maça çıkacak. Süper Lig’de şampiyonluk yarışında erkenden havlu atılmasından dolayı tüm hedefini Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak olarak belirleyen Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, derbi öncesi oyuncularını bu maça konsantre olmaları konusunda uyarıyor.

DOLMABAHÇE'DE MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Cenk, Semih


Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Damjanovic, Hadebe, Guilherme, N'Zonzi, Ethemi, Soner, Oğulcan, Ndao, Cikalleshi

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş bu akşam Konyaspor'u taraftarı önünde ağırlayacak. Sahasında Konyaspor'u yenerek yarı finale yükselmek isteyen Beşiktaş mücadeleye galibiyet için çıkacak. Peki, Beşiktaş-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş  - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bu akşam TÜMOSAN Konyaspor'u konuk edecek. Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilecek mücadele saat 20.45'te başlayacak. Müsabakada hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

YORUM YAZ