ÖZET | Beşiktaş - Hatayspor maç sonucu: 2-2

Süper Lig'de 37. hafta maçında Beşiktaş'la Hatayspor karşı karşıya geldi. Düşme potasında olan ve son iki haftada 4 puan toplayan Hatayspor Beşiktaş'la deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Siyah-Beyazlı takımın beraberlik golü son dakikalarda Aboubakar'dan penaltıdan geldi.

Beşiktaş son dakika golü ile berabere kaldı!

Süper Lig'de 37. hafta heyecanı devam etti. Beşiktaş zorlu maçta Hatayspor'la karşı karşıya geldi. Düşme potasında olan ve son iki haftada 4 puan toplayan Hatayspor Beşiktaş'la deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Siyah-Beyazlı takımın beraberlik golü son dakikalarda Aboubakar'dan penaltıdan geldi.

GOOOOL | VAR incelemesi sonrası Salih Uçan'a yapılan müdahale sonrası penaltı kararı çıktı. Aboubakar topu ağlara gönderdi ve skoru 2-2 yaptı.

Salih Uçan'ın pasında Cenk Tosun yakın mesafeden kafa vuruşunu dışarı attı. Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklaşmıştı.

Haberin Devamı

GOOOOL | Hatayspor bir kez daha öne geçiyor. Dele-Bashiru'nun golü ile skor Hatayspor lehine 2-1 oluyor. 

GOOOOL | Gedson Fernandes ceza sahası dışından çok sert vurdu. Skoru 1-1'e getirdi. Portekizli futbolcu maçın ikinci yarısında oyuna dahil olmuştu.

Serdar Topraktepe'den 7 değişiklik

Siyah-beyazlılarda Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, Hatayspor karşısında son oynadıkları Alanyaspor maçının 11’ine göre kadroda 7 değişiklik ile sahaya çıktı. Genç teknik adam, Mert Günok, Necip Uysal, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Salih Uçan, Jackson Muleka ve Onur Bulut’un yerine Ersin Destanoğlu, Omar Colley, Alex Chamberlain, Al Musrati, Demir Ege Tıknaz, Milot Rashica ve Semih Kılıçsoy’a şans verdi.

Haberin Devamı

Al - Musrati ceza sahası içinde Cenk Tosun'a harika bir pas gönderdi. Cenk Tosun tekte vurdu ancak sol çaprazdan top dışarıya gitti.

Alex Oxlade-Chamberlain çok sert vurdu. Kaleci Visar Bekaj muhteşem bir kurtarışa imza attı. Beşiktaş bir kez daha gole çok yaklaştı. Ardından Demir Ege dönen topu kaleye gönderdi. Kilama kafayla topu çizgiden çıkardı.

Beşiktaş Milot Rashica ile çok tehlikeli geldi. Musrati'nin pasında Rashica ceza sahasına etkili girdi. Savunma topu kornere çeldi.

Haberin Devamı

GOOOOL | Rui Pedro'nun köşe vuruşunda Massanga Matongo Hatayspor'u Beşiktaş deplasmanında 1-0 öne geçirdi.

19 Mayıs'ı unutmadılar

Mücadele öncesi yapılan seremonide siyah-beyazlı taraftarlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel dev pankart açtı. Doğu tribününde açılan pankartta Mustafa Kemal Atatürk, annesi Zübeyde hanım, kız kardeşi Makbule hanım ve Mareşal Kazım Karabekir'in fotoğraflarının yanı sıra 'Kurtuluşun Meşalesi Beşiktaş’ta Yakıldı' yazısı yer aldı.

Beşiktaş - Hatayspor'la Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Cihan Aydın'ın düdüğü ile maç başladı...

Haberin Devamı
İlk 11'ler belli oldu

Dolmabahçe'de ilk 11'ler belli oldu.

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Tayyip Talha, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Demir Ege, Chamberlain, Rashica, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun.

Hatayspor: Bekaj, Kamil Ahmet, Kilama, Burak, Cemali, Massanga, Boudjemaa, Strandberg, Dele-Bashiru, Rui Pedro. Fernandes.

Al-Musrati, Colley ve Semih Kılıçsoy'un cezaları bitti

Kırmızı kart cezalısı Al-Musrati ile sarı kart ceza sınırına ulaştıkları için geçtiğimiz hafta sahadaki yerlerini alamayan Omar Colley ve Semih Kılıçsoy da cezalarını tamamladı. Bu 3 futbolcu, görev verilmesi halinde yarın Hatayspor maçında forma giyebilecek.

VAR hakemi açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Beşiktaş-Hatayspor maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Gustavo Correia oldu.

Haberin Devamı
Kartal kayıp yaşamak istemiyor

Kötü geçen bir sezonun ardından Türkiye Kupası şampiyonluğunu hedef belirleyen siyah-beyazlılar, 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Trabzonspor ile oynanacak final müsabakasında zafere ulaşarak hem kupayı müzesinde götürmek hem de gelecek sezon Avrupa kupalarındaki yerini kesinleştirmek istiyor. Aksi durumda ise siyah-beyazlıların ligi bitireceği sıralamada da önemli olacak. Bu bakımdan Kartal, ligde kalan son 2 haftada kayıp yaşamak istemiyor.

Hatayspor'dan maç günü paylaşımı
Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı

Beşiktaş, Hatayspor ile 2-2 berabere kalarak sezonun son iç saha müsabakasından 1 puanla ayrıldı. Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar bu sonuçla iç sahada oynadığı sezonun son mücadelesinden 1 puanla ayrılmış oldu.

Kartal, Süper Lig’de bu sezon Tüpraş Stadyumu’nda oynadığı 19 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 33 puan toplayabildi.

Dolmabahçe'de kritik randevu

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, bu akşam Hatayspor'u konuk edecek. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Hakem Cihan Aydın'ın yöneteceği mücadele beIN SPORTS 2'den canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş bu maç öncesinde ligde 55 puanla 5. sırada bulunuyor. Hatayspor ise 37 puanla 18. sırada yer alıyor.

YORUM YAZ