MENÜ

Kondogbia'nın yeni takımı belli oldu! 3 yıllık anlaşma

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Atletico Madrid'in Fransız orta sahası Geoffrey Kondogbia'yı gündemine almıştı. Yıldız futbolcunun transferiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Kondogbia'nın yeni takımı belli oldu! 3 yıllık anlaşma

Geçtiğimiz sezonu üçüncü bitirerek Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanan Beşiktaş, transfer çalışmalarına lig bitmeden başlamıştı. Atletico Madrid'in yıldız orta sahası Kondogbia'yı gündemine alan Kara Kartal, bu transfere yoğunlaşmıştı. Avrupa basınından Kondogbia ile ilgili bomba bir haber ortaya atıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

KARTAL'A MULEKA PİYANGOSU

Bugüne dek Körfez ülkelerinden çok sayıda teklif alan Demokratik Kongolu forvet oyuncusu için son olarak Katar’ın Al Rayyan Kulübü devreye girdi. Yaklaşık bir haftadır süren görüşmelerde Al Rayyan, 23 yaşındaki Muleka için siyah beyazlılara 3.5 milyon Euro önerdi. Oyuncuyu geçen yaz 3 milyon 350 bin Euro’ya alan Beşiktaş yönetimi ise bonservisi 4 milyon Euro’dan aşağı bir rakama vermeyi düşünmüyor.

Kondogbianın yeni takımı belli oldu 3 yıllık anlaşma

BEŞİKTAŞ'TA GÜNDEM RAKİTİC

Sevilla’nın dünyaca ünlü orta sahası Ivan Rakitic’e kancayı takan Kara Kartal’a, oyuncu cephesinden talep edilen bütçe konusunda beklenen geri dönüş yapıldı. Hırvat futbolcu, menajeri aracılığıyla, kulüpten senelik 2.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme istedi.

Haberin Devamı

Kondogbianın yeni takımı belli oldu 3 yıllık anlaşma

ŞENOL GÜNEŞ KARARINI VERDİ

Tecrübeli teknik adamın, ekibiyle yaptığı değerlendirme sonrasında Beka Beka transferine olumsuz geri dönüş yaptığı bildirildi. Bu gelişmenin ardından şu anda tatilde bulunan Fransız futbolcunun, geleceğiyle ilgili olarak menajerine başka kulüplerle görüşme talimatı verdiği kaydedildi.

Kondogbianın yeni takımı belli oldu 3 yıllık anlaşma

KONDOGBİA ELDEN KAÇIYOR

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'ya göre, Fransız yıldız Kondogbia, ülkesine geri dönüyor. Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, Kondogbia'nın transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaşma aşamasına geldi. Transferin önünde ufak pürüzlerin kaldığı ifade edilirken Kondogbia'nın ülkesine dönmek istediği öğrenildi.

BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO

Marsilya ile 3+1 yıllık anlaşmaya varan Kondogbia, sekiz yıl sonra ülkesine geri dönecek. Bu transfer için Marsilya'nın Atletico Madrid'e 7 milyon euro ödeyeceği açıklandı.

Kondogbianın yeni takımı belli oldu 3 yıllık anlaşma

BEŞİKTAŞ DA İSTEMİŞTİ

Depremde felaketinin ardından yardım amaçlı ülkemizde Beşiktaş'la hazırlık maçı yapan Atletico Madrid ile Kondogbia'nın transferi konusunda ilk temas başlamış, ancak İspanyol kulübün 8 milyon euro bonservis istemesi transferin önünü kapayan nedenlerden biri olmuştu.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Kondogbianın yeni takımı belli oldu 3 yıllık anlaşma

YORUM YAZ