MENÜ

Kenan Karaman'dan Türkiye sözleri: Böyle bir şey yok

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Kenan Karaman, kariyerini Almanya'da sürdürüyor. Schalke forması ile iyi bir sezon geçiren milli futbolcu, Türkiye hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kenan Karaman'dan Türkiye sözleri: Böyle bir şey yok

2021-2022 sezonunda Beşiktaş forması giyen Kenan Karaman, geride kalan sezonun başında Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Schalke'ye transfer olmuştu. Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki futbolcu, Türkiye hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ KARNESİ

2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen Kenan Karaman, 35 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu maçlarda 2 kez gol sevinci yaşadı ve 2 kez de asist performansı sergiledi.

Kenan Karamandan Türkiye sözleri: Böyle bir şey yok

BU SEZON ALEV ALDI

Kenan Karaman, bu sezon Schalke'de 14 resmi maça çıktı. Milli futbolcu bu maçlarda 7 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 4 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Beşiktaş'tan bedelsiz olarak Schalke'ye imza atan Kenan Karaman, Bild'e açıklamalar yaptı.

Kenan Karaman, "İlk odak noktam şu anda sadece Schalke. Kulübün tekrar birinci lige çıkmasına yardımcı olmak istiyorum. Ben özel hayatımda huzura ve sessizliğe, sahada ise özgürlüğe ihtiyacı olan biriyim. En yüksek performansımı mental olarak kendimi iyi hissettiğimde gösterebiliyorum. Schalke'de ilk birkaç ay bu kolay olmadı. Transfer döneminin son gününde Türkiye'den geldim. Antrenman performansımdan dolayı olumlu geri dönüşler almıştım zaten. Dortmund'a attığım derbi golü benim için dönüm noktası oldu." ifadelerini kullanıldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE SÖZLERİ

Türkiye hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Daha önce hiç böyle bir taraftar grubu görmedim. Onlar benzersiz. İkinci ligdeki iç saha maçlarına 60 bin taraftar geliyor. Türkiye'de böyle bir şey yok." dedi.

Kenan Karamandan Türkiye sözleri: Böyle bir şey yok

TRANSFER İTİRAFI

Transfer iddialarıyla ilgili ise, "Tamamen sezonun ikinci yarısına odaklanmış durumdayım. Burada kalacağımı söyleyebilirim." sözlerini sarf etti.

Eleştiriler ile ilgili konuşan 29 yaşındaki forvet, "Çok homojen bir soyunma odamız var. Sezon ilerledikçe bunu sahada göreceksiniz. Bazı takım arkadaşlarım hakkında yazılanları doğru bulmuyorum. Hem içeride hem de dışarı birlik olmalıyız." açıklamasını yaptı.

"SCHALKE'Yİ KURTARMAK ÖNEMLİ"

"Avrupa Şampiyonasına katılmayı mı yoksa Schalke'yi kurtarmayı mı tercih edersiniz?" sorusuna başarılı oyuncu, "Ligde kalmak her şeyden önemli tabi ama Schalke'nin lige yükselmesi. Bu aynı zamanda Avrupa Şampiyonası'na katılma ihtimalini de artırıyor." ifadelerini kullandı.

Kenan Karamandan Türkiye sözleri: Böyle bir şey yok

Kenan Karamandan Türkiye sözleri: Böyle bir şey yok

YORUM YAZ