MENÜ

Kartal'ın cebi dolu: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Siyah Beyazlılar'ın golleri Olcay (19') ve Ömer'den (74') gelirken, Gaziantepspor'un tek golünü Sapara (85') kaydetti.

Kartal'ın cebi dolu: 1-2

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Siyah-Beyazlılar'ın efsane futbolcularıdnan Sergen Yalçın yönetimindeki Gaziantepspor'a konuk oldu. Kartal'da Manuel Fernandes, maça yedek kulübesinde başladı. Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın etkili ataklarıyla geçildi. Gaziantepspor ise ilk 45'te tehlikeli atak gerçekleştiremedi. Beşiktaş, 19. dakida Olcay Şahan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Oğuzhan Özyakup, orta alanda rakibinden topu kaptı. Oğuzhan topu düzelttikten sonra sağ kanattan bindirme yapan Gökhan Töre'nin önüne pası attı. Gökhan topu önüne aldı ve sol ayağının dışıyla ceza sahası içerisine ortasını kesti. Olcay Şahan, gelen ortaya kafayla vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Siyah Beyazlılar, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Nöbetçi golcü Ömer
İkinci yarıda Beşiktaş, ilk yarıdaki gibi ataklarını sürdürdü. 69. dakikada Hugo Almeida, sakatlanarak yerini Ömer Şişmanoğlu'na bıraktı. Dakika 74'te Gökhan Töre'nin kullandığı korneri Gaziantepspor savunması uzaklaştırdı. Ceza sahası dışına çıkan topa Olcay gelişine vurdu, savunmaya çarpan top Dany'nin önüne havalandı. Dany, penaltı noktası üzerinden kafasıyla boş pozisyondaki Ömer'e pasını attı. Ömer, topu önüne aldı, şutunu attı ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Antep Sapara'yla umutlandı
İkinci golden sonra Gaziantepspor, ileride daha etkili ataklar gerçekleştirdi. 85. dakikada Gaziantepspor, sol kanattan serbest vuruş kazandı. Topun başına gelen Marek Sapara, ceza sahası içerisine ortasını gönderdi. Kaleye giden topa kimse dokunamadı ve Antep, farkı tekrar bire indirdi: 1-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ