MENÜ

Karius'un mesaj attığı Dilay Korkmaz kimdir? Dilay Korkmaz kaç yaşında?

Magazin D Cumartesi’nin güzel sunucusu Dilay Korkmaz, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Korkmaz bir çok futbolcunun kendine mesaj attığını ve Beşiktaş'ın çapkın kalecisi Loris Karius'un kendisine de mesaj attığını açıkladı. Peki Dilay Korkmaz kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Kaynak: Dilay Korkmaz kimdir? Dilay Korkmaz'dan samimi açıklama: ''Karius bana da ...''

Karius'un mesaj attığı Dilay Korkmaz kimdir? Dilay Korkmaz kaç yaşında?

Beşiktaşlı kaleci Lourius ile ilgili açıklamaların ardından Magazin D'nin sunucusu Dilay Korkmaz'ın kim olduğu merak konusu oldu. Dilay Korkmaz'ın kim olduğunu, özel yaşamını ve kariyerini merak eden vatandaşlar, Dilay Korkmaz'a dair bilgi almak adına internette araştırma yapıyor.

Haberin Devamı

Dilay Korkmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ekranların güzel sunucusu Dilay Korkmaz'in biyografisi son günlerde sıklıkla araştırma konusu oluyor. İşte, Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D'nin sunucusu Dilay Korkmaz'ın hayatına dair merak edilenler...

1990 yılında Ankara'da dünyaya gelen Dilay Korkmaz, Gazi Üniversitesi Muhasebe bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Miss Turkey'e katılan güzel isim, bu yarışmada dördüncü oldu. Bu yarışma ardından Çin'de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz, 80 aday arasından ilk 15'e girerek dikkatleri üzerine topladı.

Oyunculuk kariyerine de sahip olan Korkmaz, 2017 yılında çekimleri tamamlanan "Karımı Gördünüz mü?" isimli sinema filminin kadrosunda yer aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde diksiyon derslerine katıldı. Spikerlik ve sunuculuk kariyerini sürdüren Dilay Korkmaz, yeni sezonda Magazin D’nin sunuculuğunu üstleniyor.

Haberin Devamı

Kariusun mesaj attığı Dilay Korkmaz kimdir Dilay Korkmaz kaç yaşında

Dilay Korkmaz'dan Loris Karius itirafı

Sunucu Dilay Korkmaz, 2. Sayfa programına konuk oldu. Güzel sunucu canlı yayında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Loris Karius'un kendisine mesaj attığını açıklayan Korkmaz, "Ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor" dedi.

Sunucu Dilay Korkmaz, 2. Sayfa programına konuk oldu. Loris Karius'un kendisine mesaj attığını açıklayan Korkmaz, "Ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor" dedi.

Loris, Türkiye’ye ilk geldiğinde bana da DM’den mesaj attı. Ama ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor.

Sadece Loris değil Türkiye’den birçok futbolcu mesaj atıyor. Hatta bir takımdan üç, dört hatta daha fazla futbolcunun mesaj attığı bile oldu. Amaçları ne, ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamıyorum aynı takımdan mesaj atanları.

Loris Karius mesaj attı ben cevap vermedim, o da başka mesaj atmadı. Adam çok yakışıklı ama ben onunla görüşmedim çünkü çok çapkın. Galatasaray, Beşiktaş diğer takımlardan da mesaj atanlar oldu. ‘Naber, nasılsın’ diye yazmıyor futbolcular. Mesela ben Beşiktaşlıyım maça gidiyorum. Fotoğraf paylaşıyorum, akşam mesaj geliyor ‘sen geldin biz maçı kazandık’ ne alakası var ben tuttuğum takımı desteklemeye geldim.

Haberin Devamı

Kariusun mesaj attığı Dilay Korkmaz kimdir Dilay Korkmaz kaç yaşında

YORUM YAZ