MENÜ

Karagümrük-Beşiktaş maçı sonrası konuştu! Şenol Güneş'ten ayrılık sinyali...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 berabere kaldıkları Fatih Karagümrük maçının ardından konuştu. Kazanmaları gereken bir maçta daha iyi futbol oynamaları gerektiğini vurgulayan tecrübeli futbol adamı, takımdan ayrılacağı iddia edilen yıldız oyuncu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kendisi bizimle olduğu sürece oynayacak. Transferde adı geçtiğini biliyorum ama bizim oyuncumuz" dedi.

Karagümrük-Beşiktaş maçı sonrası konuştu! Şenol Güneş'ten ayrılık sinyali...

Süper Lig'in 22. haftasında konuk olduğu Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kalan ve 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

"TOPU AYAĞIMIZDA TUTAMADIK"

2 puan kaybettikleri bir maç olduğunu dile getiren Şenol Güneş, "Kazanmak için geldik ama istediğimizi alamadık. Rakibimizi iyi biliyorduk, dersimize iyi çalışmıştık ama istediğimiz gibi olmadı. Karagümrük takımının kontra futbolu iyi oynadığını biliyorduk. Sahada daha diri olan taraf onlardı. Gol bulmamıza rağmen oyunu tutmayı ne yazık ki başaramadık. İlk yarıdaki skoru koruyamadık. İkinci yarının başında tepkimizi sahaya koyamadık. Rakibimiz orta saha ve hücumda oldukça teknik ve akıllı oynayan bir ekip. Bunu bilmemize rağmen bugün oyuncularımın fizik gücüne bağlı olarak istediklerimizi gerçekleştiremedik. Özellikle hücumda oynayan oyuncularımız istenileni tam anlamıyla veremedi. İnandırıcı ve etkileyici hücumlar sağlayamadık. Geçtiğimiz haftada sergilediğimiz performansı sergileyemedik. Genel anlamda topu ayağımızda tutamadık. Gerideki oyunu tutmaya çalıştık ama ikinci yarının başında kalemizde gol gördük. Rakip diri ve beraberliğe razı olduğu için bugün 1 puan alabildi. Bu maç bizim için 2 puan kaybettiğimiz bir maç oldu" diye konuştu. 

Haberin Devamı

Karagümrük-Beşiktaş maçı sonrası konuştu Şenol Güneşten ayrılık sinyali...

"SAİSS BİZİMLE OLDUĞU SÜRECE OYNAYACAK"

Romain Saiss'in kendileriyle olduğu sürece oynayacağını belirten tecrübeli teknik adam, "Saiss bizim oyuncumuz. Daha öncede kadroda değişikliklerimiz oldu. Bugün ki değişiklikte öyleydi. Kendisi bizimle olduğu sürece oynayacak. Transferde adı geçtiğini biliyorum ama bizim oyuncumuz. Bu tarz söylentiler her takımda olabilir" dedi.

"ABOUBAKAR'IN ERKEN ÇIKIŞI SAKATLIKLA ALAKALI DEĞİL"

Aboubakar'ın oyundan çıkışının sakatlıkla alakalı olmadığını dile getiren Güneş, "Aboubakar'ın erken çıkışı sakatlıkla alakalı değil taktiksel bir değişiklikti. Takımın taktiksel ihtiyacı gereği Muleka ile değiştirdik" ifadelerini kullandı.

"TRANSFERE BAHANE BULACAK BİR İNSAN DEĞİLİM"

Yapılması planlanan transferlerin gerçekleşmemesinin, puan kaybında etkili olup, olmadığı yönünde gelen soru üzerine Şenol Güneş, şunları söyledi:

"Puan kaybının tek sebebi tabi ki transferler değil. Oynayan oyuncuların iyi değerlendirilmesi ve iyi oynamamız gerekiyordu. Bunun için transfere bahane bulacak bir insan değilim. Transferlerin gerçekleşmesi durumunda bende haberdar olurum, sizi de haberdar ederiz."

Haberin Devamı

İNGİLTERE'DEN TALİP ÇIKTI

Premier Lig ekibi Wolves’la sözleşmesinin bitmesi sonrasında büyük bir operasyonla Kara Kartal’a kazandırılan Romain Saiss, Beşiktaş’ta önemli bir çıkışa imza atmıştı. Kısa sürede takıma adapte olan 32 yaşındaki sol stoper, Siyah-Beyazlılar’la yakaladığı istikrar sonrasında Fas milli takımıyla Dünya Kupası’nda boy göstermişti. Katar’daki organizasyonda da yıldızını parlatmayı başaran Saiss, transfer döneminin de gözdeleri arasına girmişti. Avrupa’da transfer döneminin bitimine az bir süre kala beklenen teklif Nottingham Forest’ten geldi.

Karagümrük-Beşiktaş maçı sonrası konuştu Şenol Güneşten ayrılık sinyali...

Romain Saiss'in Karagümrük maçına yedek kulübesinde başlaması herkesi şaşırttı.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Ada ekibi, Saiss için Beşiktaş’a 3 milyon Euro önerdi. Başarılı oyuncu, kulüp yetkilileriyle görüşüp, “Onayınız varsa gidebilirim” dedi. Yönetim ise bu teklifi düşük bulup geri çevirdi. Teknik direktör Şenol Güneş, yaşanan bu süreç sebebiyle Saiss’i dünkü Karagümrük maçına yedek kulübesinde başlattı. Başarılı oyuncu, ikinci yarıda Nathan Redmon’ın yerine maça dahil oldu.

Haberin Devamı

Aboubakar ve Rosier'in Eğlenceli Kar Savaşı

YORUM YAZ