MENÜ

Josef de Souza'dan dikkat çeken sözler! Şampiyonluk favorisi ve transfer itirafı...

Sezon sonunda bitecek olan kontratı, karşılıklı anlaşmayla erkenden sona erdirilen ve Çin Ligi ekibi Beijing Guoan'la anlaşmaya varan Josef de Souza, gündeme dair konuştu. Beşiktaş'ı çok sevdiğini vurgulayan Brezilyalı orta saha, şampiyonluk favorisini de açıkladı.

Josef de Souza'dan dikkat çeken sözler! Şampiyonluk favorisi ve transfer itirafı...

Beşiktaş'a Eylül 2020'de Al Ahli’den transfer olan Josef de Souza’nın Beşiktaş macerası geçtiğimiz günlerde resmen sona erdi. Kara Kartal, 32 yaşındaki futbolcuyla yollarını ayırdı. Sezon sonunda bitecek olan kontratı uzatılmama kararı alan Sambacı’nın sakatlık problemini bir türlü aşıp tam hazır hale gelememesi sonrasında karşılıklı anlaşma sonrası erkenden fesih yapıldı. Çin ekibi Beijing Guoan’la anlaşmaya varan Josef, lig bitimine kadar olan ücreti karşılığında bedelsiz olarak takımdan ayrıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta 88 resmi maça çıkan Josef; 9 gol, 4 asistle skor katkısı verdi. Sambacı, Kara Kartal’da 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 de Türkiye Süper Kupası kazandı.

'BENİ EN ÇOK BEŞİKTAŞ SEVDİ'

Beijing Guoan’la anlaşmaya varan Brezilyalı oyuncu, geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında Beşiktaş'ın kendisi için çok önemli olduğunu vurgulamış, "Beşiktaş bana Türkiye'ye geri dönüşün kapılarını açan takım oldu. Erdal Torunoğulları'na beni Beşiktaş'a getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Onlar bana güvendiler. Arabistan'dan dönen insanlara genelde güvenilip alınmaz ama onlar bana inandı. Beni bugüne kadar en çok Beşiktaş sevdi. Ben de en çok Beşiktaş'ı sevdim. Bu ayrılıkta herhangi bir suçlu yok. Artık yollarımızı ayırma zamanı gelmişti. Bu aşk, bu sevgi hiç bitmeyecek. Umarım yakın zamanda bu çok sevdiğim ülkeye tekrar döneceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

'TÜRKİYE SONSUZA DEK KALBİMDE OLACAK'

Guoan'a imza atmak için İstanbul'dan ayrılırken A Spor'a konuşan Brezilyalı orta saha, "Türkiye sonsuza dek kalbimde olacak. Ne zaman olur bilmiyorum ama buraya birkaç sene içinde geri dönmeyi istiyorum" dedi ve ekledi:

'SON ZAMANLARDA PERFORMANSIM DÜŞTÜ'

"Kontratı uzatmak için konuştuk ama eski Josef gibi hissetmiyorum. Bu kulüp ve taraftarlar için adil olmayacaktı. Benden çok fazla şey beklediklerini biliyorum. Son zamanlarda performansım biraz düştü. Yolları ayırma kararı aldık. Beşiktaş'ı, Ceyhun Kazancı'yı, başkanımızı çok seviyorum. Her zaman bana çok destek oldular. Beşiktaş taraftarının Çin'de de yanımda olacağını biliyorum."

'LÜTFEN BENİMLE DARGIN KALMAYIN'

"Ali Koç benim eski başkanım ve ona çok saygı duyuyorum. Aynı Aziz Yıldırım ve Ahmet Nur Çebi'ye olduğu gibi. Lütfen benimle dargın kalmayın. Türkiye'den bu duyguyla ayrılmak istemiyorum. Tüm takım taraftarlarına teşekkür ederim."

'ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA AVANTAJ GALATASARAY'DA'

"Galatasaray, bu sezon çok iyi futbol oynuyor. Fenerbahçe de öyle. Maalesef bizim için işler yolunda gitmedi. Bazı problemler yaşadık. Çok fazla sakatlık oldu. Son haftalarda da çok iyi oynayamadık. Bence Galatasaray ve Fenerbahçe sonuna kadar savaşacak. Galatasaray'ı daha avantajlı görüyorum. 6 puan öndeler ve her maçı çok iyi oynuyorlar."

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ'I VE TARAFTARLARI ÇOK SEVİYORUM'

"Beşiktaş taraftarını her zaman çok seveceğim. Destekleri için teşekkür ederim. Daha önce hiçbir takımda böyle bir şey hissetmedim. Bana büyük bir oyuncu ve önemli bir insan gibi hissettirdiniz. Beşiktaş'ı desteklemeye her zaman devam edeceğim. Kısa süre içinde yeniden geleceğim. Umarım Beşiktaş için daha fazlasını yapabilirim. Çünkü, Beşiktaş'ı ve taraftarları çok seviyorum. Yakında görüşürüz."

YORUM YAZ