MENÜ

Josef de Souza ve Mert Nobre harekete geçti!

Beşiktaşlı futbolcular, depremzedeler için çalışmalarına devam ediyor. Josef de Souza ve eski Beşiktaşlı Nobre, canlı yayında yardım topladı. Daha önce Siyah-Beyazlı formayı giyen Quaresma ve Guti de depremzedeler için yardım yolladı.

Josef de Souza ve Mert Nobre harekete geçti!

Dört büyükler, depremzedeler için yardımlarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni tırlar da yola çıkarken, kulüpten yapılan açıklamada, "Aklımız, yüreğimiz ve dualarımız afet bölgesindeki vatandaşlarımız ile birlikte... Gece gündüz demeden bir nebze faydamızın olması için birlik olduk çalışıyoruz. Yaraları hep birlikte saracağız" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Josef de Souza ve Mert Nobre harekete geçti

Ünlü yağdı

Kahramanmaraş merkezli ve 10ili etkileyen depremlerin ardından Beşiktaş forması giyen Josef de Souza ve daha önce Türkiye’de birçok takımın formasını terleten ve Türk vatandaşı olan Mert Nobre, Socaretes Dergi’nin sosyal medya hesabında depremzedelere yardım toplamak amacıyla canlı yayın yaptı. Canlı yayına; Elano Blumer, Roberto Carlos, Mousa Sow, Bobo, Luciano, Gustavo Henrique, Andre Santos, Mehmet Aurelio, Ivan de Souza, Willian Arao, Holosko, Adriano Correia ve Beto katıldı. Alex de Souza, Taffarel, Zico, Alex Teixeira, Willian ve Philippe Coutinho ise gönderdikleri videolarla destek oldular.

'En iyisini yapmalıyız'

Kendisine gelen mesajlar sonrasında depremden haberi olduğunu söyleyen Josef de Souza, “Ağlayarak mesaj geldi. Çok etkilendim. Dünyanın her yerinde olabilecek afet. Elimizden gelen şey şuandaki gibi yardım edebilmek. Bir şey yapamıyor olmak çok üzücü. Bizim sporcular olarak, ekonomik durumu iyi olan isimler olarak en iyisini yapmamız gerekiyor. Buraya gelen herkes kendince küçük ya da büyük bir bağış yapıyor. Hiçbir şey yapamıyorlarsa dua ederek destek olsunlar. Ancak yapılan bağışların miktarını söylemiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

'Acımız büyük'

Hep birlikte budurumun üstesinden gelinebileceğini ifade eden Mert Nobre, “Gerçekten acımız çok büyük. Öncelikle bu yayına katılarak destek olacak dostlarımız çok teşekkür ediyorum. Hep beraber bu durumun üstesinden geleceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Josef de Souza ve Mert Nobre harekete geçti

60 bin Euro...

Geçmiş yıllarda Beşiktaş'ta görev yapan Ricardo Quaresma ile Guti, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremle ilgili olarak kayıtsız kalmadı. İki oyuncu da Türkiye'ye desteklerini belirterek, yardım gönderdi. Gelen son haberlere göre Quaresma ve Guti'nin, kulüp vasıtasıyla 60 bin Euro destek verdiği öğrenildi.

'Haberler çok üzücü'

Eski takım arkadaşı Gökhan Zan’ın paylaştığı videoyu gördüğünü ve çok üzüldüğünü belirten Bobo da depremzedeler için konuştu. Bobo, “Türk halkı benim için çok önemli. Gökhan Zan’ı görüyorum çok üzülüyorum. Haberler çok üzücü. Neler yapılacağına dair linkleri kendi hesabımda paylaştım. Nasıl destek olabileceklerine dair. Zor bir durum yaşandı. Türk halkı çok güçlü. Bu yüzden biz de onlara destek olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Josef de Souza ve Mert Nobre harekete geçti

'Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız'

Beşiktaş’ın kalecisi Mert Günok, Vodafone Park’taki deprem yardım merkezine gelerek yardım toplama çalışmalarına katıldı. Günok, herkesin yardıma koştuğunu ifade ederek, "Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Umarım enkazda kalanlar da bir an önce bulunur. Bizim yapabileceğimiz maddi manevi ne destek varsa yapmaya hazırız" dedi.

YORUM YAZ