MENÜ

İtalyan kulübü geliyor! Beşiktaş'a sürpriz teklif

Beşiktaş'ta gündem teknik direktör konusuyken bir yandan da transferde hareketli günler yaşanıyor. İtalya Serie A ekibi, Kartal'ın yıldızına taklip oldu. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcu için bonservis ücretini de belirledi. İşte detaylar...

İtalyan kulübü geliyor! Beşiktaş'a sürpriz teklif

2023-24 sezonunda şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, oldukça karmaşık günlerden geçiyor. Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda yeni teknik direktör henüz belli değil. Bruno Genesio, bu göreve en yakın aday. Diğer yandan kadro dışı kalan futbolcuların da henüz akıbeti belirsiz.

Haberin Devamı

G.SARAY 2024'TE REKOR KIRACAK

Genesio'da geri sayım!

Beşiktaş Yönetimi, 57 yaşındaki Fransız teknik direktör Bruno Genesio’nun isminde karar kaldı ve prensip anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlıların, 57 yaşındaki teknik adamı birkaç gün içinde İstanbul’a getirip, imzaların atılması ve Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında 5 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Dolmabahçe’de oynanacak Kasımpaşa müsabakasında takımın başında yer alması planlanıyor.

İtalyan kulübü geliyor Beşiktaşa sürpriz teklif

Detaylar belli oldu

2015-2016 / 2018-2019 sezonları arasında Fransa Ligue 1 takımlarından Olimpik Lyon, 2019- 2020 / 2020-2021’de Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ve son olarak da 2020-2021 / 2023-2024 dönemlerinde Fransa’da Rennes’i çalıştıran Genesio’nun, Siyah-Beyazlılar’la 1.5+1 yıllık mukavele yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Hadziahmetovic sürprizi!

Bu arada Beşiktaş'ın deneyimli orta sahası Amir Hadziahmetovic, İtalyanların ilgi odağında. Adı sezon başında da Çizme ekipleriyle anılan Boşnak futbolcu için Serie A'dan iki kulübün nabız yokladığı öğrenildi. Bu takımlardan birinin Udinese olduğu belirtilirken, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun da İtalya seçeneğine oldukça sıcak baktığı bildirildi.

İtalyan kulübü geliyor Beşiktaşa sürpriz teklif

Resmî teklifin gelmesi halinde Beşiktaş yönetimi, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya karşılık 7 milyon Euro bonservis talep edecek. Bu sezon 27 karşılaşmada forma giyen Amir, toplam 6 asist gerçekleştirdi.

İtalyan kulübü geliyor Beşiktaşa sürpriz teklif

YORUM YAZ