MENÜ

İşte listeler

Beşiktaş Kulübü'nde 25 Mart'taki olağanüstü genel kurul öncesinde başkan adayları listelerini belirledi ve divan kuruluna teslim etti. Artık top üyelerde...

İşte listeler

Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu’nun başına geçmesinin ardından başkansız kalan Beşiktaş’ta 25 Mart’taki kongre öncesinde son viraj da dönüldü. Başkan adayları Fikret Orman, Bülent Deriş ve Nazmi Koca, dün Divan Kurulu’na kesinleşmiş yönetim kurulu listelerini teslim ettiler. Camianın büyük bölümünün desteğini alan ve rakiplerine oranla bir adım önde görünen Fikret Orman’ın listesinde Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı gibi isimler yer aldı. Bülent Deriş daha önce idarecilik yapmış olan Hüseyin Yücel’i listesine eklerken, Nazmi Koca da Aydoğan Cevahir’le yola çıktı.

Orman turuncu...

Adayların kullanacağı oy pusulalarının renkleri de dün netlik kazandı. Başkan adayları Fikret Orman, Bülent Deriş ve Nazmi Koca, Akaretler’deki kulüp binasına gelerek, kesin yönetim kurulu listelerini Divan Kurulu Başkanlığı’na verdiler. Adaylar, yönetim kurulu listelerini verdikten sonra seçimde kullanacakları oy pusulalarının renklerini de belirlediler. Yapılan seçime göre, Fikret Orman turuncu, Bülent Deriş mavi ve Nazmi Koca da beyaz renkli oy pusulasıyla seçime katılacak.

Fikret Orman’ın listesi
Asil Üyeler: Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz.
Yedek Üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer.

Bülent Deriş’in listesi
Asil üyeler: Hüseyin Yücel, Ahmet Zekayi Görgülü, Halim Aydın, Yavuz Gündüz, Mehmet Akif Avşar, Ömer Koçak, Zeynel Tutar, Murat Can, Salih Zeki Ceylan, Namık Mert Ören, Osman Gökhan İskender, Suat Erol Çelik.
Yedek üyeler: Ali Fuat Eyüpoğlu, Nedim Sarsmaz, Ali Ekber Kartal, Fazlı Boluğur, Ömer Mustafaoğlu, Muhittin Yegül.


Nazmi Koca’nın listesi
Asil üyeler:
Aydoğan Cevahir, Zafer Murat Çetintaş, Faruk Belenkoğulları, Tunga Fişekçioğlu, Kaya Soysal, Reşit Sözügüzel, Cengiz Mercan, Akın Volkan Arıkan, Burç Karagöz, Erol Karabacak, Ahmet İşbitiren, Taci Sunar.
Yedek üyeler: Koray Lordoğlu, İhsan Yalçın, Ali İnal, Fethi Göçek, Nevzat Sezen, Mehmet Mihmandi.



Koca: Rakipleri geçeceğiz

Başkan adaylarından Rahmi Koca’nın da ilk işi İnönü Stadı olacak. Koca, “Yönetime geldiğimiz günden itibaren kazmayı vuracağız. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin statlarından en az yüzde 10 daha fazla büyük stat yapacağız. Ayrıca yönetim kurulu üstünde danışma kurulu oluşturmayı planlıyoruz” yorumunu yaptı.

Orman: En büyük projem stat

Seçim öncesinde en büyük projesinin yeni İnönü Stadı olduğunu söyleyen Fikret Orman, “Biz bu işin altından kalkacağız. Hiç korkmuyorum, yalan da söylemiyorum. Flaş transferler yapmayı ben de isterim. Herkes cennete gitmek ister, ama günahlar izin vermez! Benim en büyük projem İnönü Stadı olacak” diye konuştu.

Deriş: Her branşta şampiyonluk

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ