MENÜ

İşte Beşiktaş'ın yeni başkanı! Seçimde sonuç belli oldu...

Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu. Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın Beşiktaş'ın 35. başkanı olabilmek için verdikleri yarışın ardından yeni başkan resmen kesinleşti. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda gerçekleştirilen seçim sonucunda Hasan Arat, Siyah-Beyazlılar'ın yeni başkanı oldu.

İşte Beşiktaş'ın yeni başkanı! Seçimde sonuç belli oldu...

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. 10:30’da başlayan oy verme işlemi 21 sandıkta tamamlandı. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda Serdal Adalı ile Hasan Arat, başkanlık için yarıştı. Genel kurul üyeleri Hasan Arat için turuncu, Serdal Adalı için beyaz renkteki oy pusulalarını kullandı. Hasan Arat; 7 bin 271, Serdal Adalı; 4 bin 557 oy aldı. Bu sonuçla Arat, Beşiktaş Kulübü’nün 35’inci başkanı seçildi.

Haberin Devamı

Hasan Arat, 3'üncü kez girdiği yarışta bu kez başkanlık koltuğuna oturdu. Arat, 2000 ve 2002'de girdiği başkanlık yarışında Serdar Bilgili'nin gerisinde kalmıştı.

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

Hasan Arat’ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor: “Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.”

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

BAŞKANLIK SONRASI İLK SÖZLER

Sonuçların belli olmasının ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş’ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda demokrasi dersi verdiğini kaydeden Hasan Arat, “Binlerce insan kuyrukta bekledi. Bu markanın, bu armanın ne kadar büyük olduğunu tüm Türkiye gördü. Beşiktaş her şeye layıktır. Tüm yönetim kurulu ile birlikte biz büyük ve iyi bir takımız. Bizim işimiz şimdi başlıyor. Bu gece bitmedi. Beşiktaşlının şansı büyük, yolu açık olsun” dedi.

Haberin Devamı
Hasan Arat: Hep birlikte Beşiktaş'ın hedeflerine ulaşacağız

Daha sonra kürsüden açıklamalarda bulunan Hasan Arat, "Başta bizlere bu vatanı emanet eden ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını, Beşiktaş'ın şehitlerini ve gazilerini, onursal başkanımız Süleyman Seba'yı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Adanalı canım kardeşime gösterdiği centilmence mücadeleden, takım arkadaşlarına teşekkür ederim. Serdal Adalı'ya kardeşim dedim, kardeşimdir evet, ebediyete kadar kardeşim kalacaktır. Serdal Adalı, büyük Beşiktaşlıdır! Bunu herkes böyle bilmeli" dedi.

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

'Çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz'

Hedefler doğrultusunda hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirten Arat, "Bugün benim hayatımda çok önemli tesadüflerin olduğu bir gün. Düşünün genç bir insan 46 yıl önce girdiği bu muhteşem camianın ferdi olarak hayaller kuruyor. Formanız buradaki müzede duruyor. Seba'nın ikinci başkanı oluyorsunuz. Allah size bugün şanlı Beşiktaş'a başkan olmayı nasip ediyor. Hayallerinizi ertelemeyin. Hedefleriniz olsun. Bu hedefleriniz için dürüstçe çalışın. Biz çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. En kısa zamanda büyük Beşiktaş'ın tüm bireylerini yanımıza alarak Anıtkabir'e Atamız'ın huzuruna gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son olarak teşekkürlerini sunan yeni başkan, "Bana ve arkadaşlarıma bu onuru yaşatan canım Türkiyem ve canım Beşiktaşım'a teşekkür ederim. Yolumuz açık, şansımız bol olsun" dedi.

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

SERDAL ADALI'DAN SEÇİM SONRASI AÇIKLAMA

Beşiktaş'ta Hasan Arat ile birlikte seçim yarışı veren Serdal Adalı, seçimde çıkan sonucun ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunurken şu ifadeleri kullandı:

"Bugün çok değerli kongre üyelerimizin takdirleriyle seçilen Sn. Hasan Arat'ı canıgönülden tebrik ediyorum.

Bu sonucun hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ülkemizin en büyük kulübü ve benim tek sevdam Beşiktaş’ımıza çok yakışan, çok kaliteli bir seçim süreci yaşadık.

Hepimiz, her şeyi Beşiktaş’ımız için yaptık.

Sonuçta, eminiz ki, kazanan Beşiktaş’ımız oldu.

Bu süreçte bize inanan ve güvenen, bizi bu yolda yalnız bırakmayan bütün dostlara, görev alan, emeği geçen herkese canıgönülden teşekkür ederim.

Ben Serdal Adalı.

2010 senesinde asbaşkan olarak Beşiktaş kulübüne hizmet etmeye başladım.

Haberin Devamı

İlk günden itibaren Beşiktaşlılık duruşunu bir gün dahi bozmadan, bugün olduğu gibi her zaman hizmet etmeye çalıştım.

Bugünden itibaren de elimden geleni yapmaya devam edeceğim.İyi ki Beşiktaş var ve iyi ki hepimiz Beşiktaşlıyız.

Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

SANDIK SONUÇLARI

Beşiktaş'ta toplam 21 sandıkta gerçekleşen oy verme işleminin ardından oluşan sonuçlar şu şekilde:

1. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 201
Serdal Adalı: 195

2. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 227
Serdal Adalı: 201

3. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 226
Serdal Adalı: 173

4. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 243
Serdal Adalı: 205

5. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 368
Serdal Adalı: 254

6. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 358
Serdal Adalı: 225

7. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 315
Serdal Adalı: 241

8. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 361
Serdal Adalı: 225

9. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 471
Serdal Adalı: 218

10. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 483
Serdal Adalı: 172

11. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 460
Serdal Adalı: 185

12. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 334
Serdal Adalı: 260

Haberin Devamı

13. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 369
Serdal Adalı: 232

14. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 359
Serdal Adalı: 207

15. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 386
Serdal Adalı: 259

16. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 442
Serdal Adalı: 234

17. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 370
Serdal Adalı: 293

18. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 332
Serdal Adalı: 193

19. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 324
Serdal Adalı: 192

20. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 348
Serdal Adalı: 182

21. Sandık Sonucu

Hasan Arat: 294
Serdal Adalı: 211

Toplam Sonuç

Hasan Arat: 7271
Serdal Adalı: 4557

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK'TAN HASAN ARAT'A TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Beşiktaş’ın yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Hasan Arat’ı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü’nün yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Siyah-beyazlı ekibin yeni başkanı Hasan Arat’a ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. 

KARTAL'DA TARİHİ SEÇİM

Beşiktaş Kulübü’nde olağanüstü seçimli genel kurul yapıldı. BJK Akatlar Emlakjet Spor Kompleksi’nde başlayan kongrede divan başkanlığına Ahmet Akpınar seçildi. Adaylar Serdal Adalı ve Hasan Arat’ın başkanlık yarışında bulunduğu seçimli genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından adayların konuşmalarına geçildi. Üyeler; Hasan Arat için turuncu, Serdal Adalı için de beyaz renkte olan oy pusulalarını kullandı. BJK Emlakjet Spor Kompleksi´nde 1,5 yıl boyunca görev yapacak yeni yönetimin belirleneceği seçimde üyelerin oy kullanılması için genel kurul üyelerine 21 sandık hazırlandı. Kongreye, toplam 21 bin 219 üyenin 12 bin 152’si katıldı. 11 bin 785 üye oy kullandı. Bu sayı, Beşiktaş kulüp tarihinin en yüksek katılımlı seçimi olarak tarihe geçti.

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

Yoğun ilgi...

Beşiktaş Kulübü´nün olağanüstü seçimli genel kuruluna kongre üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Salon içinde sandıklara gitmek için kalabalık göze çarparken, salon çevresinde ise metrelerce kuyruk oluştu. Oy kullanma hakkına sahip binlerce üye uzun süre sırada bekledi. Divan başkanı Ahmet Akpınar, yoğunluğun ardından adaylarla bir araya gelip, “İki başkan adayımızın anlaşması gereğince salonun dışında kalan kongre üyelerimizin oy kullanmasını temin etmek amacıyla salonun dışına çekilecek bariyerler içinde olan herkes oy kullanacaktır. Saat 17’den sonra gelenler bariyer içine alınmayacaktır. Bariyer içinde olan herkes salon dışında olsa dahi oy kullanacak olup bu konuda herkesin rahat olmasını istiyoruz” dedi.

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

AHMET NUR ÇEBİ'DEN AÇIKLAMA

Dün itibarıyla başkanlık görevi sona eren Ahmet Nur Çebi, yoğun ilgi sonrası Akatlar Spor Kompleksi’ninin önünde uzun kuyruklar oluşması sebebiyle eleştirilmesiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Çebi, “Genel Kurul, seçim yönetimin değil Divan’ın yetki ve sorumluluğundadır. Divan’ın bizden istediği her şeyi eksiksiz yaptık. Ayrıca her 2 aday da seçimden önce Divan’la görüştü, anlaştılar. Konunun bizimle hiçbir alakası yok” dedi.

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

NEVZAT DEMİR'İ BERABER KARŞILADILAR

Beşiktaş Başkan Adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat, kongrede oy kullanmak için gelen Siyah-Beyazlı kulübün eski yöneticisi Nevzat Demir’i beraber karşıladı. Camianın önemli isimlerinden biri olan Demir, iki adaya da başarılar dileyip oyunu kullandı.

 

İşte Beşiktaşın yeni başkanı Seçimde sonuç belli oldu...

YORUM YAZ