MENÜ

İspanyolların Quique Setien ve Beşiktaş iddiasına Feyyaz Uçar'dan açıklama

Beşiktaş'ta yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. İspanyol teknik adamın İstanbul'dan teklif aldığını açıklaması üzerine akıllara Beşiktaş geldi. Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

İspanyolların Quique Setien ve Beşiktaş iddiasına Feyyaz Uçar'dan açıklama

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin seçim kararı almasının ardından gerçekleştirilen başkanlık seçimini Hasan Arat kazanmıştı. Arat yönetimi futbolun başına efsane isimler Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba'yı getirmişti.

Haberin Devamı

4 YILDIZ İÇİN GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

ÇALIMBAY İLE YOLLAR AYRILACAK İDDİASI

Beşiktaş'ın Konferans Ligi'nde Club Brugge karşısında aldığı 5-0'lık mağlubiyet ve derbide sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olması teknik direktör değişikliği iddialarını gündeme getirmişti. Siyah - beyazlılarda henüz Çalımbay ile yolların ayrılması konusunda bir gelişme yaşanmadı.

Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, Konferans Ligi'nde oynadığı son grup maçında Lugano'yu deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

İspanyolların Quique Setien ve Beşiktaş iddiasına Feyyaz Uçardan açıklama

İSPANYA'DAN SÜRPRİZ İDDİA

Geçtiğimiz günlerde İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS'ta ünlü teknik adam Quique Setien'in bazı açıklamaları yer aldı. 65 yaşındaki teknik adam, "Bugün öğleden sonra İstanbul'a gitme konusunda bir telefon aldım. Bunu düşüneceğim. Teklife yarın karar vermem gerekiyor. İstanbul'dan gelen teklif Madrid'e eşdeğer" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TAKIMIN BEŞİKTAŞ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

İspanyol basını Setien'in açıklamalarına yer verirken, bu takımın Beşiktaş olabileceğini iddia etti. Yeni yönetimin Rıza Çalımbay'ın yerine yeni bir teknik adam arayışı içinde olduğu ifade edildi.

İspanyolların Quique Setien ve Beşiktaş iddiasına Feyyaz Uçardan açıklama

FEYYAZ UÇAR'DAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetimiyle birlikte göreve gelen Feyyaz Uçar, Quique Setien iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uçar'ın AS'ta yer alan açıklamarı şöyle; "Kulüp, Quique Setiee'e herhangi bir teklifte bulunmadı. Onunla temasa bile geçilmedi. Beşiktaş'ın zaten bir koçu var. Bazı aracılar Setien ile konuşmuş ve ona Beşiktaş'tan bahsetmiş olabilir."

QUIQUE SETIEN'İN KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine Racing'de başlayan başarılı çalıştırıcı ardından sırasıyla Poli Ejido, Logrones, Lugo, Las Palmas ve Real Betis'te görev aldı. Ocak 2020'de Barcelona'nın teknik direktörü olan Setien, sekiz ay sonra görevden alındı. Ekim 2022 ile Eylül 2023 arasında ise son olarak Villarreal'de görev yapmıştı.

İspanyolların Quique Setien ve Beşiktaş iddiasına Feyyaz Uçardan açıklama

YORUM YAZ