MENÜ

İspanyollar duyurdu: İşte Beşiktaş'ın peşinde olduğu İspanyol yıldız

Yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Beşiktaş transfer çalışmalarına da devam ediyor. Şampiyonluk için kadrosuna önemli oyuncuları katmak isteyen Beşiktaş birçok ligden oyuncularla ilgilenirken gözünü son olarak İspanya'ya çevirdi. Stoper, orta saha ve kanat bölgeleri için girişimlerde bulunan Beşiktaş son olarak kanat için transfer harekatına başladı.

İspanyollar duyurdu: İşte Beşiktaş'ın peşinde olduğu İspanyol yıldız

Yurtdışı kampına yeni transferlerle girmek isteyen Beşiktaş gözüne önemli isimler kestirdi. Kale hariç her bölgeye transfer yapacak olan Beşiktaş'ta gündeme birçok oyuncu geliyor.

Haberin Devamı

STOPERE ADAYLAR

Son olarak basın toplantısında konuşan Şenol Güneş stoper transferinin öneminden bahsederek transfer isteğini belirtmişti. Bu doğrultuda çalışmaya başlanan Beşiktaş'ta gündemde Daniel Amartey, Lyanco Vojnovic ve Alexander Djiku isimleri gündeme gelmişti.

ON NUMARA PLANI

Şenol Güneş'in sisteminde on numara önemli yer alırken siyah beyazlılar bu bölge için de transferlere odaklandı. Avrupa'da Coutinho ismi gündeme gelirken Daler Kuzyayev de ilgilenilen oyunculardan. Aynı zamanda Yusuf Yazıcı için de girişimlerde bulunuluyor.

İSPANYA'DAN SAMU CASTILLEJO BOMBASI

İspanyol basınından Marca'nın yaptığı habere göre Beşiktaş Valencia'ya Samu Castillejo için teklif yaptı. Sağ kanatta oynayan İspanyol futbolcu ile Beşiktaş ciddi olarak ilgilenirken siyah beyazlılar hem Ghezzal'ın sakatlıktan dönüşünde henüz form bulamaması hem de daha Nathan Redmond'un durumunun belli olmamasından dolayı kanat bölgesinde eksik kalmamak için oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

İspanyollar duyurdu: İşte Beşiktaşın peşinde olduğu İspanyol yıldız

VALENCIA İSTEMİYOR

2025'e kadar Valencia ile sözleşmesi bulunan Samu Castillejo takımda kalmak istese de teknik direktör Ruben Baraja oyuncuyu kadroda düşünmüyor. Beşiktaş'ın oyuncuya şu anki sözleşmesinden daha iyi bir teklif yapsa da oyuncunun şu anda Türkiye'yi düşünmemesinden dolayı transfer zora girebilir.

Daha önce Malaga, Valencia, Villarreal ve Milan formaları giyen 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 26 maça çıktı ve 4 gol attı.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

İspanyollar duyurdu: İşte Beşiktaşın peşinde olduğu İspanyol yıldız

YORUM YAZ