MENÜ

İngilizlerin gözü Romain Saiss'te

İngiliz kulüpleri, Beşiktaş’ın başarılı stoperinin peşini bırakmıyor. Nothingham Forest’ın ardından 20 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’ne katılacak Newcastle United da Romain Saiss’i gündeme aldı. Beşiktaş ise 1 yıl daha kontratı bulunan oyuncusundan 6 milyon Euro gelir bekliyor.

İngilizlerin gözü Romain Saiss'te

İngiltere Spor basınında Beşiktaş’ın başarılı stoperi Romain Saiss ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Siyah beyazlıların sezon başında Wolverhampton’dan bedelsiz olarak Transfer ettiği Faslı stoperin yeni sezonda yeniden Ada’da forma giyebileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

FOREST DEVRE ARASI DA İSTEDİ

Fas Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan ve Katar’da da ülkesini temsil eden 33 yaşındaki futbolcu uzun zamandır Nothingham Forest’ın gündeminde. Hatta Saiss’in Forest’a gidebilmek için devre arası yönetimden izin istediği ancak evraklarının yetişmemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediği öne sürülmüştü.

PSG TARAFTARLARI ÇILGINA DÖNDÜ

NEWCASTLE UNITED ISRARCI

Şimdi Romain Saiss ile ilgilenen diğer bir kulüp ise Newcastle United. 20 yıl aranın ardından yeniden katılma hakkı kazandığı Şampiyonlar Ligi’ne güçlü bir kadro ile girmek isteyen Newcastle’ın Faslı stoper için devreye girdiği öğrenildi. Beşiktaş ise 1 yıl daha kontratı bulunan oyuncusu için 6 milyon Euro seviyesinde bonservis geliri bekliyor.

Haberin Devamı

İngilizlerin gözü Romain Saisste

YORUM YAZ