MENÜ

Hasan Arat'tan transfer itirafı! 20 milyon euro teklif geldi reddettim

Önceki akşam düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Hasan Arat, yıldız futbolcu için 20 milyon Euro’luk teklif aldıklarını ancak geri çevirdiklerini söyledi.

Hasan Arat'tan transfer itirafı! 20 milyon euro teklif geldi reddettim

Beşiktaş yönetimi, Asbaşkan Mete Vardar'ın düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Hasan Arat organizasyonda özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Arat, ara transferin son gününde kadroya kattıkları Ernest Muci ile ilgili, "Avrupa'dan bir kulüp Ernest Muci için 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Ancak teklifi reddettim" ifadelerini kullandı. Arat, "Muci potansiyelli bir oyuncu gelecek sezon da bizimle kalmasını istiyoruz" dedi. Legia Varşova'dan 10 milyon Euro karşılığında 3,5 yıllığına transfer edilen 22 yaşındaki yıldız isim şu ana kadar çıktığı 7 maçta 2 gol kaydetti. Arnavut 10 numara çok sayıda kulüp tarafından takip ediliyor.

Hasan Arattan transfer itirafı 20 milyon euro teklif geldi reddettim

KARTAL FİNAL İÇİN PARKEDE

Beşiktaş Emlakjet, EuroCup yarı final serisi 3. ve son maçında bugün Fransız temsilcisi Bourg'a konuk olacak. Ekinox Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da start alacak. 1-1 eşitliğin bulunduğu seride kazanan takım Finalde Paris Basketbol ile karşı karşıya gelecek.

Cristiano Ronaldo'dan tek yarıda 3 muhteşem gol!
YORUM YAZ