MENÜ

Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu! Sözleşme detayı ve 4 yıllık imza...

Bonservisi Brentford'da bulunan, geçtiğimiz sezonu Burnley'de geçiren Halil Dervişoğlu'nun transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Brentford ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve ismi Beşiktaş ve Galatasaray ile ciddi şekilde anılan milli forvetin yeni takımı belli oldu. 23 yaşındaki forvetin 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu! Sözleşme detayı ve 4 yıllık imza...

Geçtiğimiz sezonu Brentford'dan kiralık şekilde Burnley'de geçiren Halil Dervişoğlu'nun ismi bir süredir Beşiktaş ile anılırken arada yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Galatasaray'ın da devreye girdiği belirtilmişti. Halil Dervişoğlu, 1 sezonluk aranın ardından yeniden Süper Lig'e dönüyor. Milli oyuncunun yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

Halil Dervişoğlunun yeni takımı belli oldu Sözleşme detayı ve 4 yıllık imza...

ŞENOL GÜNEŞ İSİM VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında 'Genç, istekli ve Türk olması Halil'i ön plana çıkartıyor' diyen Şenol Güneş, şu ifadeleri kullanmıştı:

Ghezzal ve Redmond'un durumuna göre hareket edeceğiz. Bu oyuncuları besleyecek kaliteli oyuncular takımımıza güç katacaktır. Ekonomik boyutu da tabii ki önemli. Halil Dervişoğlu'nu takımda görmek istiyorum. Sağ, sol ve santrfor olarak oynayabilen ve kendini geliştirmeye açık genç bir oyuncu. Takıma yararlı olacağını düşünüyorum.

İLK ETAPTA ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Beşiktaşlı idareciler, Brentford’la yapılan görüşmelerin ardından Halil ve aynı zamanda menajeri olan milli oyuncunun babası Muzaffer Dervişoğlu ile görüşmelere başlamıştı. Fakat Halil cephesinin maaş beklentisi sonrası Beşiktaş'ın transferden çekilmek üzere olduğu, Galatasaray'ın devreye girdiği aktarılıyordu.

BEŞİKTAŞ REST ÇEKTİ!

Beşiktaş ile yaptığı görüşmeler sonucunda 1 milyon Euro’luk yıllık ücret konusunda ısrarcı olan Halil cephesine Beşiktaş’tan 750 bin Euro’luk öneride bulunuldu. Oyuncunun menajeri, rakamın 1 milyon Euro seviyesine çekilmesini istemesine rağmen idareciler, ilk tekliflerini yineleyip kabul edilmemesi durumunda transferin iptal olabileceği restini çekti.

Haberin Devamı

Halil Dervişoğlunun yeni takımı belli oldu Sözleşme detayı ve 4 yıllık imza...

Brentford ile 1 yıllık sözleşmesi kalan milli futbolcu, geçen sezon Burnley'de kiralık olarak forma giymişti.

ŞENOL GÜNEŞ: GÜVENİM SARSILIRSA SOĞUK BAKARIM

Geçtiğimiz günlerde Halil Dervişoğlu'nun transfer durumunu değerlendiren Güneş, sürpriz bir açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Halil, kulübüne Beşiktaş ismini kullanıp arkasından pazarlık yaparsa doğru olmaz. Beşiktaş talep etti onu oradan. Güvenim sarsılırsa soğuk bakarım.

SORUN ORTADAN KALKTI

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu konusunda yaşanan sorunu ortadan kaldırdı. İki taraf arasındaki sorun çözüldü ve milli golcü, yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek.

Halil Dervişoğlunun yeni takımı belli oldu Sözleşme detayı ve 4 yıllık imza...

BUGÜN İSTANBUL'DA

Beşiktaş'ın Brentford'dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu, bugün İstanbul'a geliyor. Halil Dervişoğlu, Siyah-Beyazlılar ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK

Siyah Beyazlılar, milli oyuncunun transferi için kulübü Brentford ile anlaşmaya vardı. Kara Kartal, İngiliz ekibine bonservis bedeli ödemeyecek. Sonraki satıştan pay ve 500 bin Euro başarı bonusuyla Halil'i kadrosuna katan Siyah Beyazlı ekibin kısa süre içerisinde transferi resmen duyurması bekleniyor.

KARTAL'A TASIC MÜJDESİ!

GALATASARAY YOĞUN MESAİ HARCAMIŞTI

2021-2022 sezonu sonunda Galatasaray'dan ikinci kiralık döneminin sona ermesiyle ayrılan Halil'in bonservisini almak için Cim Bom da o dönem yoğun bir mesai harcamıştı. Fakat bu transfer gerçekleşmemiş ve Milli oyuncu da İngiltere'ye geri dönmüştü.

Haberin Devamı

Yakup Çınar - Gökmen Özcan / FANATİK ÖZEL

Halil Dervişoğlunun yeni takımı belli oldu Sözleşme detayı ve 4 yıllık imza...

YORUM YAZ