MENÜ

Güntekin Onay Beşiktaş - Trabzonspor maçını kaleme aldı! "Semih böyle istedi"

Beşiktaş Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan iki takımın mücadelesinde kazanan 2-0'la Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlı takımın gollerini 18 yaşındaki genç yıldız adayı Semih Kılıçsoy attı. Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesini Hürriyet Yazarı Güntekin Onay kaleme aldı.

Güntekin Onay Beşiktaş - Trabzonspor maçını kaleme aldı! "Semih böyle istedi"

Beşiktaş'la Trabzonspor 24. haftanın en önemli maçında karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlı takım zorlu maçta rakibini 2-0'la geçti. Ev sahibi takımın gollerini 18 yaşındaki yıldız adayı Semih Kılıçsoy kaydetti. Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesini Hürriyet Yazarı Güntekin Onay yorumladı.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 24. haftası dev bir maça sahne oldu. Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Trabzonspor'u konuk etti.

Siyah beyazlılar, 44 ve 62. dakikalarda genç golcüsü Semih Kılıçsoy'un golleriyle Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

Semih Kılıçsoy 7 golle bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'ın en golcü futbolcusu oldu.

Ligde 3 maç sonra galibiyet sevinci yaşayan Beşiktaş puanını 39'a çıkardı. Üst üste dördüncü maçını kaybeden Trabzonspor ise 37 puanda kaldı.

İki takım arasında Trabzon'da oynanan ilk maçı bordo mavililer, 3-0 kazanmıştı.

"HAYALİM A MİLLİ FORMA"

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Semih Kılıçsoy, "Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi çalıştık. Hafta içi çalıştıklarımızı sahaya iyi yansıttık. Ben de takımıma gollerle katkı sağladım. Çok mutluyum." diye konuştu.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nda oynamanın hayali olduğunu söyleyen siyah-beyazlı golcü, "Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. A Milli Takım forması giymek her zaman hayalim. Bunun için çok çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum." dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile iletişim halinde olduğunu söyleyen Semih, Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in bonservisi ücretini aşan bir transfer yapabileceğini düşünüp düşünmediği yönündeki soruya, "Onları düşünmüyorum. Her zaman oynamaya ve daha fazlasını vermeye odaklıyım." diye konuştu.

Hürriyet Yazarı Güntekin Onay Beşiktaş - Trabzonspor maçını köşesine taşıdı.

İki ekip de emniyetli bir oyun başlangıcı tercih ederken Beşiktaş’ta Fernando Santos, savunmanın önünde Daniel Amartey’i kullandı. Çıplak gözle ilk kez izleme şansı bulduğum Daniel Amartey’in pozisyon bilgisi yüksek, ağır olmasına rağmen savunma yönü kuvvetli ve dün çok iyi bir maç çıkardı.

BAHTİYAR-NECİP İKİLİSİ HATASIZDI

Savunmada Bahtiyar Zaynutdinov-Necip Uysal ikilisi hatasız oynarken; Gedson Fernandes ve Milot Rashica çok çalıştılar. Ancak genel anlamda yüksek oyun disiplini ile oynayan ve iyi alan daraltan Beşiktaş’ın top ayağında iken yaratıcılık sorunları devam ediyor. 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, 2 harika golle maçın yıldızı olurken, onun dışında Trabzonspor savunmasını zorlayan tek oyuncu Milot Rashica idi. Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun tüm iyi niyetlerine rağmen fiziksel olarak istenen düzeyde değil.

Haberin Devamı

VISCA DIŞINDA KALİTELİ OYUNCU YOK

Trabzonspor'a gelince... Bordo mavili takım özellikle ilk yarıda Beşiktaş’a oranla derli toplu görünmesine rağmen hiç pozisyon üretemedi. Trabzonspor’da sahada Edin Visca dışında kaliteli oyuncu yok. Trezeguet de çok istikrarsız. İkinci yarı Mısırlı oyuncuyla kaçan 2 net fırsat da kontratak hücumlarıyla geldi. Dün Semih Kılıçsoy dışında üzerine çok da fazla konuşulacak bir maç olmadı. Beşiktaş, kazanma arzusu ve oyun disiplini ile krizdeki rakibini geçerken siyah beyazlıların iyi futbol oynadığını söylemek iyimserlik olur. Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar takıma katılııp, Rachid Ghezzal da hazır olunca Beşiktaş’ın hücum gücü daha da yukarıya çıkacaktır.

Güntekin Onay Beşiktaş - Trabzonspor maçını kaleme aldı Semih böyle istedi

YORUM YAZ