MENÜ

Ghezzal'dan Fernando Santos'a sürpriz çıkış! Toplantı sona erdi...

Kara Kartal'ın Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, Beşiktaş Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba ve Teknik Direktör Fernando Santos’la görüşme gerçekleştirdi. Yıldız futbolcunun söz konusu görüşmede kullandığı ifadeler dikkat çekiciydi. İşte detaylar...

Ghezzal'dan Fernando Santos'a sürpriz çıkış! Toplantı sona erdi...

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile üçüncülük yarışı veren Beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapmaya başladı. Siyah-beyazlılarda üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı bu sezon takıma yeterli katkı veremeyen Rachid Ghezzal ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandığı ortaya çıkmıştı. A Spor'un haberine göre Beşiktaş ve Rachid Ghezzal arasındaki sözleşmede bir revize yapıldığı aktarılmıştı.

Haberin Devamı

OPSİYON KALDIRILDI

Söz konusu haberin detayında, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ghezzal'ın kontratındaki "belirli bir maç oynarsa sözleşme otomatik olarak uzar" maddesi kaldırıldığı bildirildi. 31 yaşındaki Cezayirli yıldızın sözleşmesinde "20 resmî maça çıkarsa sözleşmesi uzar" maddesi bulunuyordu. Bu maddenin sözleşmeden çıkarılmasıyla birlikte Ghezzal'ın sözleşmesinin otomatik olarak uzama ihtimali kalmadı.

Ghezzaldan Fernando Santosa sürpriz çıkış Toplantı sona erdi...

GHEZZAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Cezayirli futbolcunun, Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba ve Teknik Direktör Fernando Santos’la yaptığı görüşmede opsiyonun kaldırılmasını kabul ettiği, kalan maçlarda mümkün olduğu kadar takıma katkı yapmak istediğini bildirdi. Ghezzal’ın, "Yaşadığım uzun süreli sakatlıklar ve bazı talihsiz olaylar nedeniyle 2 yıldır takıma yeteri kadar faydalı olamadım. Kontratımdaki uzatma opsiyonunu iptal etmek iki taraf için de iyi olur. Kalan maçlarda daha fazla forma şansı bularak takıma katkı vermek istiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

YENİDEN FORM TUTMAK İSTİYOR

Beşiktaş’ta dördüncü sezonunu geçiren ve 2020-21 sezonunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal’ın kalan maçlarda mümkün olduğu kadar oynamak ve yeniden form tutmak istediği bildirildi. Kariyerine Fransa Ligue 1’de devam etmeyi planlayan 31 yaşındaki futbolcunun kendisine gelen bazı teklifleri şimdiden değerlendirmeye aldığı aktarıldı. Ghezzal, Beşiktaş forması ile toplam 114 resmî maça çıktı. Cezayirli futbolcu söz konusu müsabakalarda 16 kez gol sevinci yaşarken, 32 defa da asist yaptı.

YORUM YAZ