MENÜ

Gennaro Gattuso, Beşiktaş'ın yıldızına kafayı taktı!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu ile ilgilendiği iddia edildi. İşte Fransız basınında yer alan haberin tüm detayları...

Gennaro Gattuso, Beşiktaş'ın yıldızına kafayı taktı!

Beşiktaş, bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdürürken diğer taraftan da transferde sıcak saatler yaşıyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda Samet Aybaba tarafından kadro dışı bırakılan futbolcuların son durumu da merak konusu.

Haberin Devamı

BELÇİKA OPERASYONU BAŞLADI!

Ghezzal kadroya alındı!

Beşiktaş'ta Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşma öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlılar, Trenyol Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak maç öncesinde kamp kadrosunu açıkladı. Kartal'da, Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan isimlerden Rachid Ghezzal, Kasımpaşa maçıyla birlikte affedildi ve kamp kadrosuna dahil edildi.

Gennaro Gattuso, Beşiktaşın yıldızına kafayı taktı

Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı için kamp kadrosu şu şekilde: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Milot Rashica, Rachid, Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bahtiyar Zaynutdinov, Emirhan Delibaş, Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy.

Haberin Devamı

Valentin Rosier'e teklif!

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Valentin Rosier'le ilgili dikkat çeken bir gelişme meydana geldi. Siyah-beyazlıların tecrübeli sağ bekine Avrupa'nın önde gelen kulübünün talip olduğu öne sürüldü.

Gennaro Gattuso, Beşiktaşın yıldızına kafayı taktı

Marsilya'ya önerildi

La Tribune Olympienne'de yer alan habere göre; Valentin Rosier'e Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya talip oldu. Fransız futbolcunun, Marsilya'ya önerildiği ve Fransız ekibini çalıştıran Gennaro Gattuso'nun teklife sıcak bakabileceği kaydedildi. Valentin Rosier'in 2021'de de Marsilya'nın gündemine geldiği ancak transferin gerçekleşmediği vurgulandı. Valentin Rosier bu sezon Beşiktaş formasını 21 maçta giydi. Tecrübeli sağ bek bu süreçte 2 asist üretti. 27 yaşındaki savunmacının Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Valentin Rosier'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Rodez AF altyapısında yetişen Valentin Rosier daha sonra Dijon ve Sporting Lizbon'da da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon 800 bin euro bedelle Fransız sağ bekin bonservisini aldı.

Gennaro Gattuso, Beşiktaşın yıldızına kafayı taktı

YORUM YAZ