MENÜ

Gedson'a bir resmi teklif daha! Bu kez Fransızlar devreye girdi

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gedson Fernandes'e transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. İngiliz ve İtalyan takımlarının ardından şimdi de Fransız ekip Portekizli futbolcuya resmi teklifini sundu.

Gedson'a bir resmi teklif daha! Bu kez Fransızlar devreye girdi

Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan ve Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızla devam ederken futbolcularına da transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Lazio'nun transfer etmek istediği Gedson Fernandes'e Fransa Ligi'nden bir takım daha resmi teklifte bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

TORMENA TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Welinton'un ayrılığı sonrası stoper tandemine bir takviye yapma kararı alan Beşiktaş'ın Vitor Tormena için Braga'ya teklif sunduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların bu teklifinin Portekiz temsilcisi tarafından kabul edilmediği aktarıldı. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın Braga forması giyen Vitor Tormena'yı kadrosuna katmak istediği belirtildi. Siyah-beyazlıların, 27 yaşındaki stoper için Braga'ya 2 milyon 500 bin euroluk teklif sunduğu ancak bu teklifin kabul edilmediği kaydedildi. Portekiz basınında yer alan habere göre; Braga, Beşiktaş'ın bu teklifini yetersiz buldu. Portekiz ekibinin, 27 yaşındaki stoper için 5 milyon euronun altındaki herhangi bir transfer teklifini kabul etmeyeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Gedsona bir resmi teklif daha Bu kez Fransızlar devreye girdi

MULEKA'YA ÇİFTE TEKLİF

Gelecek sezon kadro planlamasını Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yapan Siyah-Beyazlı yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımdan ayrılacak isimleri netleştiren Kara Kartal’da Jackson Muleka’ya iki talip birden çıktı. Fransa Lig 1’e yükselen Le Havre ve Mısır kulübü Al Ahly, Muleka’yı transfer etmek için kulüple temaslarda bulundu. İki takımın yaptığı kiralama tekliflerine Beşiktaş’tan olumsuz yanıt verildi. Kara Kartal, Muleka’yı satmak istiyor. Yönetimin beklediği bonservis ise 4,5 milyon Euro.

Gedsona bir resmi teklif daha Bu kez Fransızlar devreye girdi

FRANSA'DAN TEKLİF

Fransız ekibi, hatırı sayılır bir teklifle Beşiktaş’tan Portekizli yıldızı resmen istedi. Siyah-beyazlılar, rakamı az bularak 30 milyon Euro talep etti.

20 MİLYON TEKLİF EDİLDİ

İngiliz, Hollanda ve İtalyan kulüplerinin ardından Fransız temsilcisi Rennes de Gedson Fernandes'i transfer listesine dahil etti. Ligue 1 ekibi, 2021-22 sezonu ara döneminde Beşiktaş'a kaptırdığı oyuncu için 20 milyon Euro seviyesinde bir rakamla siyah-beyazlıların kapısını çaldı. Ancak Beşiktaş 30 milyon Euro talep etti.

Gedsona bir resmi teklif daha Bu kez Fransızlar devreye girdi

Gedson'u 6 milyon Euro'ya alan Beşiktaş, yapılan anlaşma gereği sonraki satışından gelecek paranın yarısını Benfica'ya verecek. Bu nedenle 30 milyon Euro'dan aşağıya 24 yaşındaki oyuncuyu göndermeyi düşünmüyor. Başkan Ahmet Nur Çebi de dünkü lansmanda Gedson için "Taleplere soğuk bakıyoruz ancak zaman ne gösterir bilemiyoruz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Gedsona bir resmi teklif daha Bu kez Fransızlar devreye girdi

YORUM YAZ