MENÜ

Gedson'a Avrupa devi talip! 40 milyon euro detayı

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'le beraber performansını yükselten Gedson Fernandes, Avrupa'dan ilgi görmeye devam ediyor. İngiliz kulüplerinin radarında olan Portekizli orta saha oyuncusuna Avrupa devinin rekor satış yapmasının ardından Gedson'u kadrosuna katacağı iddia edildi.

Gedson'a Avrupa devi talip! 40 milyon euro detayı

Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başına geçmesiyle performansı tavan yapan Gedson Fernandes, dev kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Avrupa devinin Suudi Arabistan'a oyuncusunu göndermesinin ardından yerini Gedson ile doldurmayı planladığı öğrenildi. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

KARTAL'DAN RESMİ TEKLİF!

HALİL TRANSFERİ İPTAL OLABİLİR

Hem Beşiktaşlı yöneticilerle hem de teknik direktör Şenol Güneş’le yaptığı görüşmeler sonucunda Beşiktaş’ın teklifine olumlu yaklaşan Halil, menajerini Beşiktaş ile görüşmesi için İstanbul’a yolladı. Beşiktaş ile yaptığı görüşmeler sonucunda 1 milyon Euro’luk yıllık ücret konusunda ısrarcı olan Halil cephesine Beşiktaş’tan 750 bin Euro’luk öneride bulunuldu. Oyuncunun menaceri, rakamın 1 milyon Euro seviyesine çekilmesini istemesine rağmen idareciler, ilk tekliflerini yineleyip kabul edilmemesi durumunda transferin iptal olabileceği restini çekti.

Gedsona Avrupa devi talip 40 milyon euro detayı

OKEREKE'YE TEKLİF

Hücum hattını tamamlayıcı bir forvet oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Halil transferinin gerçekleşmemesi durumunda rotasını İtalyan ekibi Cremonese forması giyen David Okereke olarak belirleyecek. Kartal, 25 yaşındaki futbolcu için için 3.5 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı. Serie B ekibinin ise Okereke için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği bildirildi. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan David Okereke’nin sözleşmesi 2025 ’te sona eriyor.

Haberin Devamı

Gedsona Avrupa devi talip 40 milyon euro detayı

ONANA İLE ANLAŞMA TAMAM

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta sahayı güçlendirmek için yoğun çaba harcıyor. Atiba ve Josef’in ayrılışı sonrası 6 numara arayışını sürdüren Beşiktaş rotasını Fransa'ya çevirmişti. Kara Kartal'da bu mevki için en güçlü adaylardan biri, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens’in formasını giyen Jean Onana.... Beşiktaş’ın daha önce kiralama teklifi yaptığı, ancak kulübünün bonservisiyle elden çıkarmak istediği Onana için görüşmeler sürerken Beşiktaş, oyuncuyla her konuda anlaştı. Kartal, Lens kulübünü kiralık transfer konusunda ikna edemezse önümüzdeki sezon için satın alma opsiyonu koyulmasının kuvvetli bir ihtimal olduğu öğrenildi.

Gedsona Avrupa devi talip 40 milyon euro detayı

LAZİO GEDSON'UN PEŞİNDE

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Lazio Sergej Milinkovic Savic'in 40 milyon euro bedelle Jorge Jesus'un takımı Al Hilal'a satılmasına onay verdi. Bu gelişme sonrası Lazio'nun hocası Maurizio Sarri, Savic'in yerini doldurmak için Gedson'un transfer edilmesini yönetimden talep etti.

Haberin Devamı

Gedsona Avrupa devi talip 40 milyon euro detayı

BEŞİKTAŞ 35 MİLYON EURO İSTİYOR

Lazio'nun bu transfer için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilirken Beşiktaş'ın 35 milyon euronun altında bir paraya Gedson'u göndermeyeceği öğrenildi. Gedson Fernandes geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını 36 resmi maçta giydi. 24 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 3 gol ile 7 asist üretti. Gedson Fernandes'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Gedsona Avrupa devi talip 40 milyon euro detayı

YARISI BEŞİKTAŞ'TA YARISI BENFİCA'DA

Türkiye'de ilk olarak Galatasaray'da forma giyen Gedson Fernandes, daha sonra Benfica'ya geri dönmüş, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında ise kiralık olarak Çaykur Rizespor'da forma giymişti. 2022/23 sezonunda Beşiktaş bonservisinin yarısını 6 milyon euroya alırken oyuncunun bir sonraki satışından ise Benfica'ya yüzde 50 pay verilmişti.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Gedsona Avrupa devi talip 40 milyon euro detayı

YORUM YAZ