MENÜ

Gedson Fernandes'ten Lazio açıklaması!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gedson Fernandes, Almanya kampının son gününde açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, kendisine gelen Lazio teklifiyle ilgili düşüncelerini ifade etti.

Gedson Fernandes'ten Lazio açıklaması!

Yeni sezona Almanya'da hazırlanan Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu. Portekizli futbolcu Süper Lig'in zorluğundan bahsederken, transferde adının sık sık Lazio ile geçmesiyle alakalı düşüncelerini ifade etti. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ROBERTO PEREYRA'DA SABIRLAR TAŞTI

İtalya Serie A ekibi Udinese’yle yollarını ayırması sonrasında Roberto Pereyra ile maddi şartlarda anlaşan Beşiktaş, oyuncunun eşini ikna etmek için süre istemesi üzerine bu transferde bekleyişe geçmişti. Beşiktaşlı yetkililerin, Pereyra’ya 2 günlük süre verdiği ve Arjantinli oyuncuya verilen zamanın bugün dolacağı kaydedildi. Beşiktaş, bugün de Pereyra’dan dönüş gelmezse transfer askıya alınacak.

Gedson Fernandesten Lazio açıklaması

TOKO EKAMBİ'DE BEKLEYİŞ VAR

Lyon takımının yöneticileri bu yaz birkaç oyuncuyla yollarını ayırmayı planlıyor. Taraftarlarla olan hassas ilişkisi nedeniyle artık Lyon formasını giymek istemeyen Karl Toko Ekambi’nin bu doğrultuda yollanması bekleniyor. Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla önerilen Kamerunlu sol kanat oyuncusu, eğer boşa çıkarsa Siyah-Beyazlılar girişimde bulunacak.

Haberin Devamı

Gedson Fernandesten Lazio açıklaması

3. TRANSFER OKEREKE!

Jean Onana'ya, Lyanco'da olduğu gibi 2026-27 sezonu sonuna kadar imza attırılacak. Güneş'in üzerinde çok durduğu bu iki isimden sonra sırada David Okereke var. Nijeryalı forvet için daha önce Cremonese'ye 3 milyon Euro öneren siyah-beyazlılar, İtalyanlardan talep ettikleri rakamı düşürmelerini istedi. Kartal'ın 3.5 - 4 milyon Euro gibi bir rakama bu transferi tamamlamak istediği kaydedildi. Oyuncu cephesi de Beşiktaş'tan gelecek haberi bekliyor.

Gedson Fernandesten Lazio açıklaması

SÜRPRİZ SOL KANAT HEDEFİ

Beşiktaş'ın, Shanghai Port forması giyen 26 yaşındaki sol kanat Matias Vargas için teklifte bulunduğu iddia edildi. Vargas daha önce Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor forması giymişti.

Gedson Fernandesten Lazio açıklaması

Gedson Fernandes'in Almanya kampının son gününde yaptığı açıklamalar şöyle;

Hocamızı tanıyoruz, onun bizden neler istediğini biliyoruz. Ne kadar çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz ve yeni sezona en iyi şekilde başlayacağız.

LAZİO AÇIKLAMASI

Lazio iddialrı için de Gedson, 'Beşiktaş'a geldiğim günden beri çok mutluyum. Buraya odaklanmış durumdayım ve Beşiktaş'a bana bu fırsatı verdiğim için müteşekkirim. Burada çok iyi bir uyum yakaladık. Ben burada çok mutluyum. Gelecek neler getirir kimse bilemez ama ben şu an burada çalışmaya odaklandım. Bu sezon Beşiktaş'ta elimden gelenin en iyisiin yapıp takımımla başarılı olmak istiyorum.

Haberin Devamı

Gedson Fernandesten Lazio açıklaması

LİGİ TAHMİN EDEBİLMEK ÇOK ZOR

Süper Lig hakkında konuşmak çok zor çünkü çok iyi oyuncular var. Çoğu takımın büyük başarılar yakalama ihtimali olan bir lig. Her takım iyi bir planlama içerisinde, her takım iyi kadro kuruyor. Bu anlamda ligi tahmin edebilmek çok zor ama çok zor olacağından çok mücadeleci olacağından eminim. İstanbul gerçekten harika bir şehir, burada yaşamaktan çok mutluyum. Evim diyebilirim İstanbul için.

Gedson Fernandesten Lazio açıklaması

YORUM YAZ