MENÜ

Gedson Fernandes'in olası Lazio transferini değerlendirdi: En önemli hazine!

İtalyan basını, Beşiktaş’ın göz bebeği Gedson Fernandes için flaş bir iddia ortaya attı! Habere göre Lazio, Portekizli yıldız orta saha için 20 milyon Euro ödemeye hazır. Siyah-Beyazlı yönetim ise Şenol Güneş’in kadroda tutulmasını istediği oyuncu için 25 milyon Euro istiyor. Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan da olası transfer ilişkin düşüncelerini aktarırken Gedson Fernandes'in Siyah-Beyazlılar için değerine dikkat çekti.

Gedson Fernandes'in olası Lazio transferini değerlendirdi: En önemli hazine!

Beşiktaş'ın geçen sezon muhteşem bir operasyonla kadrosuna kazandırdığı Gedson Fernandes, Kara Kartal’da son haftalardaki performansıyla yıldızını parlatmıştı. Başarılı futbolcu, yaşadığı bu çıkışın ardından Avrupa transfer piyasasının dikkatini üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Portekizli orta sahanın hakkında açıklamada bulunan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, “Gedson Fernandes’in performansından memnunuz. Kendisi için bize gelen resmi bir teklif henüz yok. Ancak Gedson’dan 20-25 milyon Euro gibi bir teklif gelmesi halinde ayrılmayı düşünebiliriz” ifadelerini kullanmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda tutulmasını istediği Gedson için yönetimin, kulübe menajerler aracılığıyla bonservis bilgisi gelen kulüplere, ‘25 milyon Euro’ cevabını verdiği bildirildi.

Gedson Fernandesin olası Lazio transferini değerlendirdi: En önemli hazine

YARISI BENFICA'YA GİDECEK

Beşiktaş’ın Gedson için fiyatı 25 milyon Euro olarak belirlemesi sonrasında İtalyan basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Çizme’deki yapılan haberlere göre, Serie A ekibi Lazio, Gedson Fernandes için 20 milyon Euro ödemeye hazır. Ek olarak dev kulübün, bu rakamı bonuslarla 25 milyon Euro seviyesine çıkarmaya da olumlu baktığı ifade edildi. Öte yandan Hollanda basını ise bu bölgeye oyuncu arayan Ajax için Gedson’un biçilmiş kaftan olduğunu belirtti. Ajax’ın ise Gedson için şimdilik 18 milyon Euro seviyesine kadar çıkabilecek düşüncede olduğunu iletti. Siyah-Beyazlılar, Gedson’u satması halinde elde edeceği gelirin yarısını eski kulübü Benfica’ya verecek.

Haberin Devamı

GÖKMEN ÖZCAN: GEDSON, BEŞİKTAŞ'IN EN ÖNEMLİ HAZİNESİ

Gökmen Özcan, Lazio'nun Gedson Fernandes'i kadrosuna katma çabası sonrası olası transferi değerlendirdi. İşte Özcan'ın konuya ilişkin görüşleri:

Gedson Fernandesin olası Lazio transferini değerlendirdi: En önemli hazine

"Gedson Fernandes, bu sezon Beşiktaş’ın takım olarak kötü oynadığı maçların bile neredeyse hepsinde ayakta kalan tek isimdi. Portekizli yıldızın kreatifliği ve dinamikliği, Beşiktaş orta sahasının repütasyonunu özellikle Galatasaray derbisinde zirve yaptırdı.

Şenol Güneş katkısıyla daha önce Anderson Talisca ile Mario Gomez gibi isimlerin milli takımlarına yükselmesi gibi bu konuda büyük bir potansiyeli bulunan Gedson da orta vadede Portekiz milli takımına geçiş yapabilir. Böylesine özel bir futbolcudan ancak çok yüksek miktarlarda bonservis bedeline vazgeçilir.

Gelirin yüzde 50’sinin Benfica’ya gidecek olması göz önünde bulundurulduğunda yönetimin 25 milyon Euro’luk talebi, doğru rakam. Daha önce kısıtlı bütçeyle Beşiktaş’a yıldız yağdıran Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı üçlüsü, bu miktarda bir bedele satılması halinde elde edilecek rakamla Gedson’un yerini doldurabilir"

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Gedson Fernandesin olası Lazio transferini değerlendirdi: En önemli hazine

YORUM YAZ