MENÜ

Gece yarısı Beşiktaş'ı yıkan haber! Resmen açıkladılar

Teknik direktörlük konusunda sıcak saatler yaşayan Beşiktaş'a gece yarısı kötü haber geldi. Hollandalı Giovanni van Bronckhorst ile anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar için Hollanda ekibi resmi sitesinden açıklama yaptı.

Gece yarısı Beşiktaş'ı yıkan haber! Resmen açıkladılar

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası birçok teknik adamın ismi gündeme gelmişti. Son olarak Bruno Genesio ile uzun süren görüşmeler yapan Siyah-Beyazlılar, olumlu bir dönüş olmaması sonucu Fransız hocadan da vazgeçmişti. Beşiktaş'ın gündemine Feyenoord'u şampiyon yapan, Rangers ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu penaltılarla kaybeden Hollandalı Giovanni van Bronckhorst gelmiş ve deneyimli hoca ile anlaşma sağlanmıştı.

Haberin Devamı

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI OYUNCUSU!

SÖZLEŞME ŞARTLARI BELLİ OLDU

Hollandalı teknik adamla yapılan görüşmeler sonucunda Beşiktaş anlaşmaya vardı. 1.5 yıllık bir sözleşme yapmak isteyen Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'a bu süre içerisinde toplam 1.3 milyon euro ödeyecek. Siyah-Beyazılar'ın başına geçmeyi kabul eden Hollandalı teknik adam ekibini de getirmeyi planlıyordu.

Gece yarısı Beşiktaşı yıkan haber Resmen açıkladılar

GECE YARISI RESMİ AÇIKLAMA

Glasgow Rangers'ta yaşadığı başarılı dönemlerde yanında Jean Paul van Gastel olduğu için Bronckhorst, Beşiktaş serüveninde de Gastel'i yanında istemişti. Şu anda NAC Breda'nın teknik direktörlüğünü yapan Gestel için Hollanda ekibinden gece yarısı süpriz bir paylaşım geldi.

51 yaşındaki teknik adamın menajeri, NAC Breda yönetimine Jean Paul van Gastel'in, Türk kulübünün yeni teknik direktörü olması beklenen Giovanni van Bronckhorst'un yardımcılığı için teklif aldığını bildirdi. Hollanda kulübü ise bu teklife "Mevcut koşullar altında, teknik direktörümüzün ayrılmasına izin verilmesi söz konusu olamaz. Hedeflerimiz ve JP'nin bu hedeflerdeki önemli rolü konusunda çok açığız. Bu konuda hiçbir yanlış anlaşılma olamaz. JP şu anda bizi bırakamaz. Bu konuda menajerine de bilgi verdik." açıklamasıyla yanıt verildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Gece yarısı Beşiktaşı yıkan haber Resmen açıkladılar

ROY MAKAAY KULÜBÜNDEN İZİN İSTEDİ

Hollandalı hoca, kendisine önerilen 1.5+1 yıllık kontratı kabul ederken, teknik ekibine çok önem verdiği için resmi imza sürecine geçilemedi. Van Bronckhoorst, daha önce Feyenoord ve Rangers'ta yardımcı antrenörlüğünü yapan eski yıldız futbolcu Roy Makaay'ı da ekibinde istedi. Şu an Bayern Münih altyapısında çalışan Makaay da Alman kulübüne, ayrılma düşüncesi olduğunu bildirdi.

Gece yarısı Beşiktaşı yıkan haber Resmen açıkladılar

ATİBA REDDETTİ

Ekibin diğer üyesi de Jean-Paul van Gastel... Ancak NAC Breda takımının başında olan Gastel'i, Hollanda kulübü bırakmak istemiyor. Beşiktaş, bir miktar bonservisle 51 yaşındaki antrenörü, Van Bronckhorst'un ekibine dahil etmeyi planlıyor. Ayrıca Denny Landzaat da ekipte yer alacak. Atiba Hutchinson'a da teklif götürüldüğü ancak Kartal'ın eski yıldızının, yardımcı hocalık önerisini reddettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

KARİYERİNDE 6 KUPA VAR

SON olarak İskoç ekibi Rangers'ı çalıştıran Giovanni van Bronckhorst, şu an boşta. Kariyerinde Feyenoord ile 1 lig şampiyonluğu, 2 Hollanda Kupası, 2 de Hollanda Süper Kupası bulunan Van Bronckhorst, Rangers ile de 1 İskoçya FA Cup şampiyonluğu yaşadı.

 

Beşiktaş, genç transferini böyle duyurdu!

Gece yarısı Beşiktaşı yıkan haber Resmen açıkladılar

YORUM YAZ