MENÜ

Gayrettepe'de yangın faciası: Futbol camiasından taziye mesajları

Beşiktaş Gayrettepe'de çıkan yangından dolayı çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler, taziye mesajı yayınladı.

Gayrettepe'de yangın faciası: Futbol camiasından taziye mesajları

Beşiktaş Gayrettepe'de çıkan yangından dolayı çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler, taziye mesajı yayınladı. TFF'den yapılan açıklamada, "İstanbul Gayrettepe'deki bir binada meydana gelen yangın nedeniyle can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

"Beşiktaş’ta bir binada tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımız olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

BEŞİKTAŞ'IN PAYLAŞIMI

"İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de bir binada çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz."

YORUM YAZ