MENÜ

Galatasaray-Beşiktaş derbisi: 445 gün sonra ilk deplasman

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde, 445 gün sonra deplasman yasağı kaldırıldı. 2 Ağustos 2022’de alınan kararla derbilerdeki deplasman yasağı sona erdi. Bu kararla birlikte, taraftarlar uzun bir aradan sonra derbi heyecanını deplasmanda da yaşama fırsatı buldu.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi: 445 gün sonra ilk deplasman

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’a konuk olan Beşiktaş’ta taraftarlar, RAMS Park’a geldi. Böylece 2 Ağustos 2022 alınan derbilerdeki deplasman yasağı tamamen bitmiş oldu. Siyah-Beyazlı taraftarlar, derbinin oynayacağı RAMS Park’a hareket etti. Yol boyunca emniyet güçlerinin eşlik ettiği taraftarlar, toplu halde stada girdi ve tribündeki yerlerini aldı. Böylece 445 gün süren derbilerdeki deplasman yasağı sona erdi.

Haberin Devamı

Seslerini duyurmaya çalıştılar

İstanbul Valiliği, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticilerinin istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da kendi aralarında oynayacağı Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacağını duyurmuşu. Dün akşam ise 2 bin 214 Siyah-Beyazlı futbolsever, Rams Park’ta yerini aldı. Beşiktaşlı taraftarlar, alınan sonuca rağmen on binlerce Galatasaraylı seyircinin arasında sesini duyurmaya çalıştı.

YORUM YAZ