Filip Holosko geri döndü
Ligin ikinci yarısında rakip fileleri havalandıramayan Filip Holosko, Elazığ'da hayata döndü. Çok iyi bir oyun sergileyen Slovak yıldız, takımını ayağa kaldıran golü attı.

Hem Beşiktaş, hem de golcüler için Elazığspor sınavı çok zorlu başladı. Haftalardır kazanamayan Siyah-Beyazlılar, daha karşılaşmanın başında geriye düşünce, herkes ‘Acaba’ dedi. Ancak sahneye, ligin ikinci yarısında golle buluşamayan Filip Holosko çıktı. İlk yarıda kendi yarattığı bir fırsattan yararlanamayan Slovak yıldız, 45+2’de tüm Beşiktaşlılar’ı ayağa kaldırdı. Sinan Kurumuş’un oyundan çıkmasının ardından, tıpkı Galatasaray karşılaşmasında olduğu gibi forvet hattının ileri ucuna yerleşti.
Gol sayısı 9 oldu
Genel olarak çok iyi bir oyun sergileyen Holosko, bu sezonki gol sayısını da 9’a çıkarmayı başardı. Ligin bitimine 13 hafta kala, Holosko en iyi performansına bir adım daha yaklaştı. Slovak oyuncu, Siyah-Beyazlı formayla bir sezonda en fazla 10 gol atmıştı.