MENÜ

Fikret Orman kupayla birlikte Çeşme'de

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İzmir'in Çeşme ilçesinde Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını yaptı.

Fikret Orman kupayla birlikte Çeşme'de

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ilçeye siyah beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de kazandığı şampiyonluk kupasıyla birlikte geldi. Açılışa Çeşme Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede, Çeşme Belediyespor Başkanı Şerif Gün, Alaçatıspor Başkanı Namık Kemal Aydoğdu, Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mesut Karaca, Çeşme Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mehmet Bilgiç ve çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı.

Fikret Orman'ı meşalelerle karşılayan taraftarlar, başkan ve şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Derneğin açılış kurdelesini kestikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Orman, lig bittikten sonra herkesin transferle ilgilendiğini belirterek, "Fakat biz bu çalışmalara başlayacak durumda değiliz. Bu hafta balolar var. Önümüzdeki hafta ramazan başlıyor. Onunla beraber biz de biraz hızlanırız" dedi.

Fikret Orman, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefinin sorulması üzerine, "Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulübü. Dünyanın sayılı kulüplerinden bir tanesi. Hedeflerimiz var. Ama Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu. Fiket Orman, bugün 64'üncü yaşına giren teknik direktörü Şenol Güneş'in doğum gününü Çeşme'den kutladı, "Şenol hocamın 35'inci yaşını kutluyorum. İnşallah 36'ncı yaşında geçen seneki gibi mutluluklar getirsin" diye espri yaptı.

Güneş ATAGÖZ/ÇEŞME,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ