MENÜ

Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy patlaması! Bunu Arda Güler'e yapamazsın! Ağlamaklı şekilde beni aradı...

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, Milli Takım kadrosundan çıkarılan Semih Kılıçsoy hakkında açıklamalarda bulundu. Semih'in çok mutsuz olduğunu belirten Uçar, haksızlığın sadece Semih'e değil Ahmetcan'a da yapıldığını belirtirken bu konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy patlaması! Bunu Arda Güler'e yapamazsın! Ağlamaklı şekilde beni aradı...

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy öfkesi dinmiyor... Dün TFF tarafından yapılan açıklama ile Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'ın Milli Takım kadrosundan çıkarılarak Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesi Siyah-Beyazlı camiada büyük tepkilere yol açtı. TFF'nin açıklamasının ardından Macaristan'da da Montella'nın Semih Kıçısoy hakkındaki ifadeleri Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar tarafından sert eleştiriye neden oldu.

Haberin Devamı

Feyyaz Uçar'ın açıklamaları şöyle;

AHMETCAN'A DA BÜYÜK HAKSIZLIK VAR

Haberi duyunca şok olduk, Montella'nın açıklamaları sonrası daha da şok olduk. Bu kadar mesnetsiz açıklamalar, gerçekten üzücü. 'Daha fazla süre alması için...' gibi bir lafı var. Semih, Beşiktaş'ta zaten oynuyordu. Milli takımda süre almayan başka oyuncular var, Montella onları dert edinsin. Ümit Milli'nin maçı önemliyse, neden diğerleri de gitmiyor? Ahmetcan mesela. Hafta sonu Hollanda'daydım, Rotterdam-Ajax maçını izledim. O çocuk, neden Ümit Milli'ye gitti mesela? Haksızlık sadece Semih'e yapılmadı. Ahmetcan'a da büyük haksızlık var.

ARDA GÜLER'E YAPAMAZLARDI

Semih, 'Hocam çok mutsuzum, beni alabiliyorsanız alın' dedi. Oğlum, orası milli takım, oradan alınmak gibi bir şey olmaz' dedim. Çok mutsuz olduğunu söyledi çocuk. Bizim derdimiz, oyuncumuza yapılan kötü tavır. Yoksa milli takım, tamamen Beşiktaş'tan oluşsun demiyoruz. Hak eden oynasın diyoruz. Karşı tarafta değişen bir şey yok. Bu şekildeki bir tavrı, Arda Güler'e ya da başka bir oyuncuya yapamazlardı.

Haberin Devamı

Feyyaz Uçardan Semih Kılıçsoy patlaması Bunu Arda Gülere yapamazsın Ağlamaklı şekilde beni aradı...

AĞLAMAKLI ŞEKİLDE BENİ ARADI

Semih Kılıçsoy, ağlamaklı bir halde beni aradı. 'Hocam üç gündür buradayım. Hiçbir teknik, taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız' dedi. Ne kadar acı bir şey. Çok mutsuz olduğunu söyledi Semih.

Montella, Macaristan maçı öncesi konuştu: Zorluk derecesi yüksek maçlar istedim

A Milli Takım'da Vincenzo Montella'ya etki edebilecek bir üst akıl varsa, gerçekten üzücü bir durum demektir. Orada bir teknik adam var. Kararları inşallah o alıyordur.

Feyyaz Uçardan Semih Kılıçsoy patlaması Bunu Arda Gülere yapamazsın Ağlamaklı şekilde beni aradı...

SEMİH'E BUNU YAPANLAR UTANACAKLAR

Montella'ya herhalde Semih'i iyi anlatamadılar. İddia ediyorum; Semih Kılıçsoy, milli takım kadrosundaki her kanat oyuncusundan daha iyi kanat oynar, santrforların hepsinden de daha iyi santrfor oynar. Semih'e bunu layık görenler, zaman içerisinde yaptıklarından dolayı utanacaklar.

Feyyaz Uçardan Semih Kılıçsoy patlaması Bunu Arda Gülere yapamazsın Ağlamaklı şekilde beni aradı...

BU KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Tarih, Beşiktaş'ı hep haklı çıkarmıştır. Milli takım çalışanlarına bir tavsiyede bulunayım. Euro 2024'te bir başarı bekliyorlarsa, onlara orada özel oyuncular lazım. Semih Kılıçsoy gibi rakibi delen, olmayacak anda pozisyon yaratan bir oyuncu lazım. Semih, son yıllarda Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden birisidir. Sakın, Euro 2024'te böyle bir hata yapmayın. Bu konunun takipçisi olacağız.

YORUM YAZ