MENÜ

Fernando Santos’u çıldırttılar! Beşiktaş’ın teknik direktöründen Cenk Tosun ve Muleka tepkisi

Pendikspor mağlubiyeti sonrasında Beşiktaş’ı Adana Demirspor mücadelesine mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan Fernando Santos’un planı tutmadı. Portekizli hoca, maçın bir bölümünde ise adeta çılgına döndü.

Fernando Santos’u çıldırttılar! Beşiktaş’ın teknik direktöründen Cenk Tosun ve Muleka tepkisi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor’u konuk etti. Hakem Atilla Karaoğlan’ın düdük çaldığı kritik mücadele, başladığı gibi golsüz sona erdi. Bu sonuçla birlikte her iki takımın hanesine 1'er puan eklendi.

Haberin Devamı

İLGİNÇ ANLAR

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk dakikalarında ilginç anlar yaşandı. 48. dakikada Yusuf Barasi'nin yaptığı faulün ardından karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan oyunu durdurdu. Karaoğlan, faulü Adana Demirspor'un orta sahası Benjamin Stambouli'nin yaptığını zannetti ve Fransız oyuncuya sarı kartını çıkardı. Bu esnada Beşiktaş'ın forveti Cenk Tosun, faulü Stambouli'nin değil Yusuf Barasi'nin yaptığını Karaoğlan'a iletti. Sarı kartı yanlış oyuncuya gösterdiğini fark eden hakem Atilla Karaoğlan, daha sonra sarı kartını Yusuf Barasi'ye çıkardı. 29. dakikada ilk sarı kartını gören Barasi, böylelikle ikinci sarı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Fernando Santos’u çıldırttılar Beşiktaş’ın teknik direktöründen Cenk Tosun ve Muleka tepkisi

UMUT MERAŞ ŞOKU

Bu arada Beşiktaş'ta karşılaşma öncesinde sakatlık şoku yaşandı. Siyah-beyazlı takımın sol beki Umut Meraş, ısınma esnasında sakatlık yaşadı ve kadrodan çıkarıldı. Kulüpten maç öncesi yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Umut Meraş, ısınma esnasında sol üst ön adalesinde ağrı hissettiği için kadrodan çıkarılmıştır. Umut Meraş'ın yerine Serkan Emrecan Terzi ilk 11’de forma giyecektir." denildi.

Haberin Devamı

FERNANDO SANTOS ÇILDIRDI!

Beşiktaş, Adana Demirspor karşılaşmasına yeni bir başlangıç için çıkmıştı ama olmadı. Pendikspor mağlubiyeti sonrasında takımını bu maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan Kara Kartal’ın tecrübeli teknik adamı Fernando Santos’un planı tutmadı. Santos, Beşiktaş'ın özellikle Cenk Tosun ve Muleka ile ikinci yarı sonunda peş peşe kaçırdığı pozisyonlar sonrasında adeta çılgına döndü. Oyuncularına kulübedeki yerinden sık sık direktifler veren Portekizli teknik adam, mücadelenin 0-0 sona ermesi sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

YORUM YAZ